מבזקים
מנהלת אורט יהוד מזהירה: ״מספיק הורה אחד כזה כדי לשבור מורה״ 12 מפגשים ב – 150 שקל: קבוצת תמיכה לאימהות בגבעת שמואל נפתחת בנובמבר שלושה שבועות של עבודות ברחוב הנביאים בבת ים: מה משתנה בעקבות המטרו? באר יעקב נפרדת ממירב חיה סלמה ז"ל: האישה שסייעה לבנות את מערך הסייעות בגני הילדים נוסעים בקו 12 באשקלון? לוח הזמנים עודכן השבוע – אלה שעות הפעילות אחרי 21 שנה: אילת נפרדת מאיריס כהן, האישה שהובילה את רשת המתנ"סים בעיר רוצים להשפיע על מה שקורה ברחובות? ההרשמה הוארכה, אבל רק 71 תושבים ייבחרו אחרי שנים של הצפות וחסימות: השינוי שבוצע בכביש 90 ליד מפעלי ים המלח התחזו לשוטרים, אזקו אדם מחולון ושדדו יותר ממיליון שקל: אחרי שלוש שנים החשוד הנמלט נעצר סוף לבהלה בחולון: המשטרה סגרה את תיק ניסיונות החטיפה שדווחו בעיר מהצהוב של התקווה לוורוד של החיים: הפסל המיוחד שהוצב בגבעתיים סטודנטים בירושלים? תוכלו לקבל וולט+ בחינם, אבל יש סעיף קטן שכדאי להכיר האייפון נגנב מנערה באצטדיון טרנר – אות המיקום הוביל למעצר בשמורת פורה הכביש שקיבל את הציון הנמוך ביותר בחולון חודש בתוך 12 שעות 90 אופנועי משטרה בכבישי השרון והנגב: מבצע אכיפה נרחב היום מקומות לינה בלב הטבע: מתחם האירוח המחודש שנפתח בעמק הארזים בירושלים "לא להפוך את הגנים לגני זיכרון": הרגע המרגש של המשפחות השכולות בגדרה מי שלח את המציתים לחולון? חשוד מאשדוד נעצר בפרשת ההצתות שדרות: נער בן 14 ננשך על ידי כלב ונפצע בינוני שריפה בנגרייה בקיבוץ בארי: הושגה שליטה על האש

עיריית רחובות מציגה: תוכנית אכיפה מוגברת לצמצום מטרדי הרעש בחופש הגדול

מדי שנה בחודשי הקיץ  עולה כמות הפניות למוקד העירוני ולמוקד 100 של תושבים בשל התקהלויות ומטרדי רעש בפארקים ובגנים הציבוריים.

לקראת הקיץ השנה הכינו באגף התנועה והשיטור העירוני ובאגף הביטחון תוכנית כוללת, מפורטת ועדכנית, המבוססת על הפקת לקחים והכנסת שיפורים משנים קודמות. כל זאת, על מנת לצמצם עד כמה שניתן את המטרדים בקיץ, ולשמור על איכות החיים של התושבים ברחבי העיר.

התוכנית מבוססת על נוכחות יזומה של איש צוות מטעם מערך האכיפה והביטחון העירוני- השיטור העירוני וסיירי הביטחון- בגני השעשועים והפארקים העיקריים שביחס אליהם התקבלו תלונות בשנים עברו: פארק המייסדים, פארק רחובות המדע, גן הבנים באושיות, פארק גבעת האהבה , פארק רחובות ההולנדית , פארק היובל וגן אוסי וזוהר. בגנים אלה יהיה איש ביטחון מטעם העירייה כל ערב בקיץ בין השעות 22:00-2:00, על מנת לוודא שהסדר ישמר, ובמקרה הצורך גם יזעיק את ניידות השיטור העירוני.

ביחס ליתר הגנים והפארקים וכלל העיר, אנשי מערך האכיפה והביטחון יפגינו במהלך הקיץ נוכחות על פי חלוקה ידועה וקבועה מראש, ויסיירו בין הגנים והפארקים בעיר. הסיורים היזומים ייערכו בשני חלקים: בשעות הערב, בין השעות 17:30-19:30 בזמנים שבהם הורים וילדים מבלים בגני השעשועים ובפארקים, וכן בשעות הלילה, בין השעות 22:00-2:00 בזמנים שבהם בני נוער נוהגים לשהות בפארקים. נוכחות הסיירים במקום תסייע למנוע היווצרות מטרדי רעש, עישון, שתיית אלכוהול ועוד. המטרה העיקרית היא כמובן, שמירה על איכות החיים של התושבים בעיר.

לצורך יישום התוכנית התאימו בעיריית רחובות (ובתחנת המשטרה ברחובות) את משמרות אנשי מערך האכיפה וסיירי הביטחון, הוסיפו משמרות והוסיפו ניידות. הסיורים לאכיפה ייערכו בכל דרך אפשרית – באמצעות ניידות, קטנועים ואופניים חשמליים וכן רכובים ורגליים בגנים ציבוריים. מלבד הנוכחות היזומה בשתי משמרות, יינתן כמובן מענה לפניות תושבים במוקד 106– לכל אירוע תשלח ניידת אכיפה עירונית לטיפול בתלונה.

ראש העיר, רחמים מלול: " הכנו תוכנית כוללת לקראת הקיץ, על מנת לשמור על איכות החיים של תושבי העיר רחובות. החלטנו להעניק פתרון ממוקד לנושא מטרדי הרעש וההתקהלות בחופש הגדול, בהתבסס על ניתוח הנתונים משנים עברו. נפגין נוכחות ברחבי העיר, יחד עם מתן מענה לתלונות תושבים למוקד לאכיפה כללית והבטחת הסדר בעיר".

ליאור שוקרי, מנהל אגף התנועה, פיקוח, שילוט ושיטור עירוני בעיריית רחובות: " נערכנו מראש על מנת לשמור על הסדר והשקט גם בחודשי הקיץ. מיפינו את המקומות המועדים לרעש, ושם נציב השנה איש ביטחון במהלך שעות הלילה. מעבר לכך, תגברנו את המשמרות ומערך הביטחון והאכיפה עומד מוכן לכל קריאה באמצעות מוקד 106".

אופיר מזרחי, סגן מנהל אגף הביטחון, חירום ובטיחות בעיריית רחובות: "סיירת הביטחון העירונית פועלת בשיתוף פעולה עם יחידת השיטור העירוני במשך כל ימות השנה – ובמיוחד בקיץ.  הסיירים יפעלו בכל המוקדים הנדרשים, בהם זיהינו צורך לאור ניתוח פניות התושבים בתחומי הפגיעה באיכות החיים. אנו מבקשים מהתושבים לפנות למוקד בכל מקרה של בעיה או הפרעה לסדר".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן