מבזקים
גלנט בהרצליה: ״עסקת החטופים הודלפה על ידי מי שהיה בעל עניין שהמו״מ יישבר״ אחרי אירוע האלימות ביוספטל: קטין נעצר בבת ים, צעיר נפצע דר רחוב בן 64 אותר ללא רוח חיים על כיסא גלגלים בחניון בפתח תקווה מיליון שקל לבריאות ברחובות – לאן הולך רוב הכסף? 738 ימים בשבי והחיים שאחרי – עמרי ולישי מירן פתחו בבית הנשיא בירושלים את שבוע ״סלון עוטף״ שני יציעים, עיר אחת: אורי דנינו והירש גולדברג פולין הונצחו יחד באצטדיון טדי עסקים בעוטף ובנגב המערבי יקבלו העדפה של 15% במכרזי קק״ל למשך שלוש שנים בהנחיית גיל חובב: רמלה מחפשת את מיזמי התיירות הבאים שלה מה ילמדו השנה בבן-גוריון? המסלולים החדשים שנכנסים לתמונה בן 40 נפצע קשה לאחר שנפל מגובה באתר בנייה בבני ברק בן 40 נפצע בתאונה בין שני אופנועים בתל אביב הקשר שהחל בטלגרם: תושב מזרח ירושלים מואשם במגע עם סוכן חוץ בן 17 נפצע בתאונת קורקינט חשמלי בפתח תקווה ברמלה שמעו מקרוב את סיפורי 7 באוקטובר: בת זוגו של הלוחם והפצוע עלו לבמה בדרך למגרש: בני נוער מנתיבות פתחו את התכנית להכשרת עוזרי מאמן בסיור בטרנר שני קטינים נעצרו באשדוד בחשד שהשליכו בקבוקי תבערה לעבר ניידות אשקלון: פועל בן 73 נפצע בינוני לאחר שמשטח כבד נפל עליו במפעל תושב פתח תקווה, מרצה בבר אילן, נאשם בתכנון מתקפת טרור המונית נגד ערבים “לא משאירים אף אחד מאחור”: שקד חבני ז״ל ועוגיות הטחינה שאהבה “תעשו הכול עם חיוך”: רוני אשל ז״ל והכריך של שבת שאהבה

עמרי כספי על קובי בריאנט: "טרגדיה שאין כדוגמתה"

כידוע אמש, עולם הספורט חווה את אחד הרגעים הקשים. קובי בראינט, שנחשב לאליל של מעריצי הכדורסל ועם 5 זכיות בקבוצת הלייקרס, נהרג בהתרסקות מסוק באיזור לוס אנג'לס, בזמן שהיה בדרכו לאימון של האקדמיה שהקים. ג'יאנה בת ה-13 הייתה בין תשעת ההרוגים.

עמרי כספי, באותה תקופה שיחק בסקרמנטו ב-2009, שם שיחק לראשונה מול בריאנט בלייקרס. בריאנט קלע 38 נקודות. באותו משחק ניצחו הלייקרס 112-103. כספי ששמע את הבשורה, הספיד את בריאנט, והתקשה מאוד לעכל את רוע הגזירה: "שוק, הלם. זו טרגדיה שאין כדוגמתה. אין לי מילים לתאר את מה שעובר בי. קובי היה מגדולי ספורטאי העולם, דמות להערכה בלתי רגילה. עבורי ככדורסלן, הוא גילם את כל היופי שבספורט. העבודה הקשה שלו והרצון לנצח דחפו אותו מעבר לכל גבולות ההיגיון. קובי היה קסם אחד גדול על הפרקט, אבל הוא לגמרי לא נתלה בזה, אלא המשיך לעבוד כדי להיות מה שהוא. קודם באימונים, ואז במגרש, והכל בצורה בלתי רגילה. המטרה, תמיד, הייתה להיות טוב יותר, חזק יותר ואיכותי יותר. קובי היה למעשה יורש העצר של מייקל ג׳ורדן והדבר הכי קרוב למייקל בעולם הכדורסל, מעמד שעד שקובי הגיע נראה לא הגיוני. בכלל, לקחת על עצמך את הדבר הזה שנקרא 'הכי קרוב לג'ורדiן', להיכנס לאיזושהי תחרות עם השחקן הגדול בהיסטוריה, יכול להיות אתגר גדול מדי לכל שחקן כדורסל. קובי עמד בזה.

הוא היה ווינר עצום, שחקן שתמיד יכול לנצח את המשחק, בכל רגע נתון, ולא משנה מה היה לפני כן. באחד המשחקים ששיחקתי נגדו, הוא שיחק בהילוך שני, ואני זוכר שמישהו בקבוצה אמר לי "עמרי אל תרגיזו אותו, שלא יתעורר, כי אחרת חבל לכם על הזמן". כספי הוסיף: "לא אשכח את הסל המנצח שקלע נגדנו בסטייפלס סנטר ב־1 בינואר 2010, ממש ליד הספסל שלנו. כזה הוא היה, ווינר שאין שני לו. לחשוב על אשתו והמשפחה במצב כזה זה דבר בלתי נתפס. איזה אסון. התגלמות היופי של הספורט הלך לעולמו. נתגעגע מאוד".

צילומים: פייסבוק עמרי כספי.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן