סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, זהר בלום קיבל במהלך השבוע מספר שיחות טלפון מתושבי רחובות, הורים לילדים אשר נגמלו מן המוצץ, תלו אותו בגן המוצצים וביקשו תעודות בוגר.

אלא שהבקשות לחוד ובפועל – עוד אין השקה רשמית שנעשתה לעץ ולפיכך עדיין לא ניתן להנפיק תעודות לילדים אשר נפרדו מהמוצצים. החניכה אגב, של העץ המיוחד, אמורה להתקיים בתחילת חודש ספטמבר, בסמוך לפתיחת שנת הלימודים ובמעמד ראש עיריית רחובות, רחמים מלול.
כזכור וכפי שפורסם ב"רחובות היום" סגני ראש העיר, זהר בלום ומתן דיל ביצעו פעולות אחרונות בכדי להקים ולהשיק את עצי המוצצים – אלא שכל אחד עשה את הכל כדי להיות הראשון שחונך את העץ שלו. בלום בחר להקים את העץ בגן המייסדים ודיל בגינה הציבורית ברחוב 'שמעוני', אותו עתידה לחנוך בתו הבכורה, הלל. העצים הללו יאפשרו לילדים הנמצאים בשלב גמילה מהמוצץ, לתלות את המוצץ על העץ יחד עם מוצצים של ילדים אחרים ובכך להיפרד מהם לשלום.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








