מבזקים
"האמון הוא המטבע החשוב ביותר שלנו": ראש עיריית יבנה רועי גבאי בוועידת MUNI EXPO 2026 חוויה חקלאית בלב העיר וללא עלות: הפנינג קיץ וקטיף תפוחי אדמה בחינם בראשון לציון "רמלה נמצאת בעיצומה של קפיצת מדרגה היסטורית": חזון העיר הלאומית החדשה נחשף בוועידת MUNI EXPO 2026 צפו: מספר כלי רכב עלו באש במודיעין; שריפת הענק מתפשטת בחסות הרוחות לעבר יער בן שמן שר הביטחון ישראל כ"ץ באיום חריף: "החשבון עם החות'ים פתוח, נחסל את המנהיג שלהם אם יעלה על הכוונת" בעקבות הנחיית המדינה: הוועדה המקומית בבת ים עדכנה את מדיניות התמורות בהתחדשות עירונית הגן בגדרה שדורות של ילדים גדלו בו נפתח מחדש – והפך למתחם נינג'ה ענק רחפן עם לבנת חבלה ותחמושת אותר ברכב בשגב שלום הדוחות על 7 באוקטובר מוקפאים: מבקר המדינה טוען שגורמים ביקשו למחוק את פרק האחריות ירי באשדוד: אדם נפצע בינוני, ארבעה חשודים נעצרו זמן קצר לאחר האירוע יוזמה מקסימה: הגננת מגבעת שמואל פתחה קייטנה לילדים על הרצף לא רק טיול טבע: בערבה חגגו עם זנבנים, עקרבים ומחווה לדייויד אטנבורו המורה הפרטי שלא צריך לקבוע איתו שיעור: אור יהודה בוחנת למידה מבוססת AI בלב המדבר ובצל המציאות הביטחונית: מצעד הגאווה של מצפה רמון יוצא לדרך המהלך שעשוי לשנות את מפת הפקקים בישראל: המסילה החדשה שתעקוף את תל אביב 4,000 איש, אצטדיון מלא וסיפור שהתחיל מכמה משפחות: כך הפכה לוד למודל קהילתי בישראל לא רק קבוצה – סיפור של עיר שלמה: נשות לוד עשו היסטוריה ועלו לליגה הלאומית במקום מנופים בודדים: בלוד כבר בונים את העתיד – ואלפי משפחות בדרך לדירה חדשה בניה ברבי, אביתר בנאי ואגם בוחבוט: גן יבנה חושפת קיץ ענק לכל המשפחה באר שבע מציגה את דור המנהיגות הבא: מאות בני נוער שמובילים עשייה חברתית בעיר

ערב הוקרה לצוותי החינוך לגיל הרך בבית שמש

האירוע, נועד להוקיר ולהודות לאנשי החינוך המסורים, בהם מחנכות, מטפלות, מנהלות מעונות ומשפחתונים ורכזות, אשר פועלות ללא לאות למען פעוטות העיר. הערב התקיים במעמד ראש העיר שמואל גרינברג וסגן רה"ע ישראל סילברסטין.

אולם היכל התרבות בבית שמש אירח את האירוע השנתי לכבוד צוותי החינוך לגיל הרך, המתקיים זו השנה הרביעית ברציפות.

האירוע, נועד להוקיר ולהודות לאנשי החינוך המסורים, בהם מחנכות, מטפלות, מנהלות מעונות ומשפחתונים ורכזות, אשר פועלות ללא לאות למען פעוטות העיר. הערב התקיים במעמד ראש העיר שמואל גרינברג וסגן רה"ע ישראל סילברסטין.

באירוע השתתפו כ-500 מחנכות ומנהלות מסגרות החינוך לגיל הרך. הערב כלל מופע סטנדאפ, הופעה חיה של זמרות בליווי תזמורת והרצאה מרתקת, שהעניקו למשתתפות אירוע תרבותי עשיר ומעניין. מנהלת המחלקה לגיל הרך מירב עמרני, שהייתה מיוזמות האירוע, הקימה פורום מנהלות התומך במנהלות מסגרות החינוך, תוך הענקת הכשרה שוטפת וחיזוק מקצועי לכל צוותי החינוך בעיר. פעולות אלו מבטיחות מתן מענה מיטבי לפעוטות ומחזקות את מערך החינוך העירוני.

ראש העיר שמואל גרינברג וסגנו ישראל סילברסטין, הממונה על תחום הגיל הרך, בירכו את הנוכחים והדגישו את מחויבות העירייה להמשיך ולקדם חינוך איכותי בעיר. "האירוע השנתי הוא עדות למחויבות העירייה לקדם חינוך איכותי בגיל הרך ולהעניק לצוותים המסורים את הכלים והתמיכה שהם זקוקים להם", אמר גרינברג. מיכל סהר, מפקחת מעונות היום, הצטרפה לברכות והביעה הערכה עמוקה לצוותים על מסירותם הרבה.

המחלקה לגיל הרך בעירייה מפעילה מערך הדרכה פדגוגי מקצועי הכולל מדריכות קבועות וצוות פרא-רפואי המספק מענה לפעוטות עם עיכובים התפתחותיים או קשיים התנהגותיים. בנוסף, היא יוזמת השתלמויות והכשרות מקצועיות, סדנאות להורים ותוכניות חינוכיות ייחודיות לילדים מגיל לידה ועד שלוש.

◼️ הצטרפו לחדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית בית שמש

דילוג לתוכן