מבזקים
הקלת ענק בהנחיות: פיקוד העורף מסיר לחלוטין את מגבלת ההתקהלות בכל רחבי הארץ מחדל הסברה ברחובות – פיצוץ אדיר שנשמע ברחבי העיר אחרי הסערה ברשת: עיריית נתניה מבהירה את מחירי החופים בסירונית ופולג לא רק הלוחמים: בקריית מלאכי החליטו להצדיע גם למי שנשארו בבית לא רק מקלטים ואזעקות: בירושלים נערכים גם לשאלה מי יטפל בתושבים בזמן חירום עצר בפתאומיות ונסע לאחור: נהג באילת נתפס עם כמות אלכוהול חריגה בגופו לא רק פארק: רחובות חנכה מסלול עירוני חדש שמחבר בין טבע לבריאות ראש העיר, מיכאל וידל: "הנחיתי לקיים תחקיר מיידי ומעמיק של האירוע" בעקבות אירוע בגן לחינוך מיוחד: ראש עיריית רמלה הורה על תחקיר מיידי מהפכת גיל המעבר מגיעה לעיריות: עשרות נשים מגבעת שמואל הגיעו לשמוע על הנושא שפעם היה טאבו רחוב הגליל ייחסם לשלושה שבועות: אלו הסדרי התנועה החדשים ברחובות 100 שנים לשבוע הספר: אלו היוצרים הצעירים שזכו בפרס ברנשטיין היוקרתי בתל אביב 30 שנה אחרי סל הניצחון: ירושלים מצדיעה לאגדה שהפכה לסמל העיר הכירו את הרוצח, ניסו לטשטש ראיות: כתב אישום יוגש נגד קטין בגין רצח בני הזוג פריחודקו דיווח: הושג הסכם בין ארה"ב לאיראן כולל הפסקת אש בלבנון; טראמפ טוען שנתניהו תומך במתווה דריכות שיא: כוננות גבוהה בישראל לקראת אפשרות לשיגורים מאיראן מרכז רצועת עזה: מחבל חוסל, שניים נוספים נפגעו ואחד נעצר לאחר היתקלות עם לוחמי סיירת חרוב איראן מאיימת, טיסות בוטלו והמרחב האווירי באיראן נסגר: תמונת המצב המלאה ברסלר בתל אביב: "אסור לחזור על הטעות שעשינו אחרי ממשלת השינוי" לוחמי האש חילצו לכוד משריפה במחסן בקומה מינוס 1 בבניין באילת

פגישה מרגשת: ראש העיר ירושלים, משה ליאון וראש העיר ברלין קאי פטר וגנר

וגנר: "בצל יום השנה לפיגוע הברברי ב-7 באוקטובר, ברלין תמיד הבהירה שהיא עומדת בסולידריות עם ישראל"

ראש העיר ברלין, קאי פטר וֶגנר אירח בסוף השבוע בלשכתו את ראש העיר ירושלים, משה ליאון. ראש העיר ברלין ליווה את ליאון בביקורו בבית הנבחרים, הביע את שמחתו ממערכת היחסים המיוחדת והידידותית של גרמניה עם ישראל, ושידר אות סולידריות בתקופה מאתגרת במיוחד.

ראש העיר ירושלים הודה לו ואמר: "אני אסיר תודה על ההזדמנות להודות לך באופן אישי על עמידתך האיתנה לצד ישראל בימים קשים אלה. אתה אדם אמיץ שלא חושש לומר בפומבי את האמת, תכונה השמורה למנהיגים אמיתיים. אני סמוך ובטוח כי תודתי נמסרת לא רק בשמי, אם כי בשם העיר ירושלים, ובוודאי בשם כל מדינת ישראל, זכינו בידיד אמת." עוד הוסיף ליאון ״הגעתי לכאן מסיבה נוספת והיא – כדי לחזק את הקשר הטוב בין ירושלים לברלין, ואני מזמין אותך לביקור גומלין, יחד איתי בירושלים, עירנו המרהיבה״.

וגנר: "בצל יום השנה לפיגוע הברברי ב-7 באוקטובר, ברלין תמיד הבהירה שהיא עומדת בסולידריות עם ישראל. לכן העיר שלנו זוכרת את גורלם של בני הערובה שעדיין מוחזקים בשבי על ידי טרוריסטים מארגון חמאס. אני מאוד מרוצה מכך שראש העיר ירושלים ביקר היום. ברלין וירושלים הן שתי ערים מיוחדות, שהיום קשורות קשר הדוק להעמקת שיתוף הפעולה העתידי שלנו."

נזכיר כי ראש העיר ברלין עומד לצידה של ישראל והודף את כל ההתקפות התקשורתיות נגד ישראל.

בריאיון האחרון שלו, הדף ראש העיר ברלין טענות כנגד ישראל לאחר שנשאל מדוע הוא תומך ״ברצח עם״? ומדוע אתה ממשיך לתלות את דגל ישראל בבניין העירייה? ראש העיר ברלין השיב לו ״זה לא קורה (רצח עם) נקודה. יש כאן תעמולה חד צדדית מאסיבית של חוגים מסויימים״ והוסיף ״חשבתי שלמדנו לקחים מההיסטוריה שלנו, ובכן כנראה שיש חלק מהאנשים שעדיין לא למדו ואני יכול להגיד לכם שדגל ישראל יתונסס על בניין העירייה האדום שלי עד שנדע היכן ומה עלה בגורלם של החטופים המוחזקים בתנאים אכזריים ביותר, ובסבל מייסר במנהרות החמאס. כל עוד יש תקווה שאחד החטופים האלו ישוב למשפחתו, דגל ישראל יתנוסס בבניין העירייה.

 

◼️ לחדשות ירושלים והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: לשכת ראש העיר ירושלים

דילוג לתוכן