מבזקים
עוד אירוע אלימות בנתניה: גבר כבן 30 נדקר ונפצע קשה ממחר חובה להדליק אורות גם בשמש: הפרט שנהגים רבים עלולים לפספס עשן ורכבי כיבוי בשכונת עיר היין באשקלון: מה צפוי לקרות מחר ברחוב שירת היין? שבוע של חסימות ברחובות: אלה הכבישים שייסגרו ממחר, ובאילו רחובות ייגררו רכבים רוכב אופניים נהרג מפגיעת רכב סמוך לפלמחים: הנהג נחקר במשטרה גבר נורה למוות בתל שבע: המשטרה חושדת בסכסוך פלילי בין משפחות תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין

פועל בן 20 נפצע בינוני לאחר שנפל מגובה חמישה מטרים בתל אביב

הצעיר נפגע במהלך עבודתו ברחוב הרכב; צוותי מד"א העניקו לו טיפול ראשוני במקום והוא פונה לבית החולים איכילוב עם חבלות בגפיים

תאונת עבודה נוספת בגוש דן: צעיר כבן 20 נפצע הבוקר (שני) באורח בינוני לאחר שנפל מגובה של כחמישה מטרים באתר עבודה ברחוב הרכב בתל אביב. צוותי מד"א הוזעקו למקום והעניקו לו טיפול רפואי ראשוני לפני שפונה לבית החולים איכילוב כשהוא סובל מחבלות בגפיים.

לפי הודעת דוברות מד"א, הדיווח על האירוע התקבל במוקד 101 בשעה 11:04. חובשים ופראמדיקים שהגיעו למקום מצאו את הפועל כשהוא בהכרה מלאה וסובל מחבלות קשות בגפיים התחתונות והעליונות. לאחר ייצוב בשטח, הוא פונה באמבולנס להמשך טיפול בבית החולים איכילוב.
נסיבות התאונה נבדקות על ידי משטרת ישראל ומשרד העבודה.

נפילות מגובה הן אחת הסיבות המרכזיות לתאונות עבודה חמורות בישראל. למרות מאמצי האכיפה וההסברה, מדי שנה נפגעים עשרות עובדים, רבים מהם צעירים בראשית דרכם המקצועית. ברחוב הרכב, שבו התרחש האירוע, פועלים אתרי בנייה ומוסכים רבים, מה שהופך את האזור לרגיש במיוחד לתאונות מסוג זה.

במד"א  סיפרו כי עוברי אורח שיתפו אותם שזה קרה בשנייה, "שמענו צעקה וריצה של עובדים לעברו.” מהצוות הרפואי נמסר: “הוא היה בהכרה ודיבר עם הצוותים, זה נס שזה נגמר כך.”

מאחורי כל דיווח יבש על “פועל שנפל מגובה” מסתתר אדם צעיר שבא לעבוד ולהתפרנס, ונפגש עם הסכנה שבשגרה. כל נפילה כזו מזכירה עד כמה מחיר ההתרשלות בבטיחות גבוה, ועד כמה האחריות על חיי העובדים אינה סיסמה,היא חובה יומיומית.


◼️ חדשות תל אביב יפו בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דובר איחוד הצלה און ליין

דילוג לתוכן