מבזקים
עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה" ועד עובדי עיריית רחובות על החלטת בית הדין: "עדות לצדקת מאבקנו, חובת ההוכחה היא על העירייה" דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה אשקלון: פועל נפצע בינוני במהלך עבודתו ברחוב צה"ל 47 דוחות בשבוע: המבצע הדרמטי של עיריית מודיעין נגד עבירות שמטרידות את התושבים כך נראית העיר של 2050: תלמידי מודיעין הפתיעו עם חזון עתידני בתוך מיינקראפט יהוד מונוסון: אחרי שנים של מצוקת קבורה, עשרות חלקות ייפתחו למכירה לתושבי העיר נס וסטילה יופיעו בירושלים לבני נוער ממשפחות מילואימניקים: “רגע של שמחה בתוך התקופה הקשה”

פורום "סרוגים" בראשות יוסי ברודני: ישראל ביתנו מרחיבה את פעילותה לציבור הדתי-לאומי

על פי הסקרים האחרונים, מפלגתו של ליברמן ממוקמת כמפלגה השנייה בגודלה אחרי הליכוד, וזוכה לתמיכה רחבה של ציבור ימני- ממלכתי מגוון, ובכלל זה דתיים וחילונים, עולים חדשים וותיקים – שמבקשים הנהגה ימנית לאומית וליברלית, המקדמת שוויון בנטל.

אמש התקיים בביתו של ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני, מפגש של אנשי עסקים בכירים מהציבור הדתי לאומי, בהשתתפותו של יו"ר מפלגת "ישראל ביתנו" ח"כ אביגדור ליברמן.

המפגש התקיים ביוזמתו של ראש העיר יוסי ברודני, שהצטרף לאחרונה לשורות המפלגה והקים את פורום "סרוגים", במטרה לייצג את הציבור הדתי-לאומי בתוך המפלגה ולהוות פלטפורמה לפעילות ציבורית ופוליטית של הציבור הדתי לאומי, כחלק מההתרחבות האסטרטגית של ישראל ביתנו. מפגש זה הוא המשך לכנס הראשון של "פורום סרוגים", שהתקיים לאחרונה בגבעת שמואל בו השתתפו כ-300 תושבים מאזור בגעת אונו והסביבה.

על פי הסקרים האחרונים, מפלגתו של ליברמן ממוקמת כמפלגה השנייה בגודלה אחרי הליכוד, וזוכה לתמיכה רחבה של ציבור ימני- ממלכתי מגוון, ובכלל זה דתיים וחילונים, עולים חדשים וותיקים – שמבקשים הנהגה ימנית לאומית וליברלית, המקדמת שוויון בנטל.

יו"ר המפלגה, ח"כ אביגדור ליברמן , דיבר במפגש על חלקה החשוב של הציונות הדתית בשינוי הפוליטי בישראל, ועל היותה של ישראל ביתנו כתובת עבור אנשי הכיפות הסרוגות, שמאסו בברית עם החרדים, וחשים שאינם זוכים לייצוג פוליטי הולם.

יוסי ברודני, ראש עיריית גבעת שמואל אמר : "הציונות הדתית היא מהמגזרים הערכיים והמשמעותיים ביותר במדינת ישראל. ציבור שמשרת ומשלם מחיר יקר במלחמה על מדינת ישראל. ציבור שעובד, לומד, מתנדב ותורם, ולצערנו לא זוכה כיום לייצוג אמיתי בזירה הפוליטית. הציונות הדתית מצויה במשבר מנהיגות חסר תקדים, כאשר מי שמתיימרים לפעול בשמה, נוהגים בניגוד לערכיה ולדרכה, מיישרים קו עם אינטרסים חרדיים, ומעמיקים את השסעים בתוך החברה הישראלית."
עוד הוסיף ברודני כי "ישראל ביתנו היא היום המפלגה היחידה שפונה באמת לציבור הדתי-לאומי ונושאת את דגל הציונות והשוויון בנטל. הקמתי את פורום 'סרוגים' בדיוק לשם כך – כדי להבטיח שקולה של הציונות הדתית, דרכה וערכיה הזה לא רק יישמעו, אלא גם יובילו."

 הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: "סרוגים"

דילוג לתוכן