מבזקים
תרחיש נפילת טיל: יבנה קיימה תרגיל חירום רחב בהשתתפות כוחות הביטחון וההצלה שינוי דרמטי: הביטוח הלאומי מבקש לאפשר גם לאמבולנסים פרטיים לפנות יולדות לבתי חולים אחרי פגיעת הטיל בתל אביב: הרצוג נפגש עם בעלה של מרי אן דה ורה שנהרגה במתקפה בזמן האזעקות: בן 40 פרץ לדירה בתל אביב וגנב קורקינט ברקע ריבוי האזעקות: הערכת מצב מיוחדת באשדוד בראשות ראש העיר ובהשתתפות אבי דיכטר צה"ל חיסל מפקד משמרות המהפכה שפעל ביחידת הטילים של חיזבאללה בלבנון בן 7 נפגע מרכב בירושלים צה"ל תקף את אתר 'טלקאן' בטהרן – פגיעה בתוכנית הגרעין האיראנית שדרות פותחת את הבתים: "העוטף מארח" חוזר לטובת משפחות מהמרכז והצפון אילת בכוננות: אין לימודים והתקהלות עד מוצ״ש – 85% נוכחות בלמידה מרחוק בת־ים בזמן מלחמה: יותר מ־200 פעילויות הפגה במקלטים לתושבי העיר מתנתקים מהמסכים: מאמן הכדורגל מגן יבנה מציע אימון קצר לילדים בבית שתי פעוטות שנחטפו מאשדוד אותרו בשטחי יהודה ושומרון | כל הפרטים “Thank You God & Donald Trump”: קמפיין שלטי חוצות חדש נפרס בירושלים ובתל אביב רוכב אופניים חשמליים כבן 65 נפצע בבני ברק מרדף בדרום: קטין מבאר שבע נעצר עם 12 גלגלים שפורקו מרכבי טויוטה אשקלון מתכוננת לחירום: תרגיל פתע דימה פגיעת טיל בבניין מגורים בן 6 ובת 8 נפצעו בתאונה בירושלים ניסה לפרוץ מחסום עם שב"חים והפקיר את בתו בת ה־3 ברכב תחת אש: מחלקת השיקום של סורוקה הועתקה למתחם ממוגן ב"עדי נגב"

פסטיבל הבירה במרכז G סביון – חווייה של טעם ורוח ישראלית

פסטיבל הבירה יארח מבשלות בירה בוטיק ו- Food Trucks של תושבי הצפון, תושבי הדרום ומילואימניקים, יום ה', 18.9.25, החל מ-18.00, חינם

מרכז G סביון, בשיתוף פעולה עם המועצה המקומית סביון מקיימים, זו השנה השנייה, את פסטיבל הבירה. הפסטיבל מארח מבשלות ו-Food Trucks מהצפון, מהדרום ועסקים של מילואימניקים, לחגיגה קולינרית משובחת, בירה קרה, די ג'יי והופעה חיה של להקת "שבלול" עם שירים ישראלים. יום ה', 18.9.25, החל מ-18.00 בערב, הכניסה חופשית ותותר גם כניסה לילדים.

הפסטיבל מארח מבשלות בירה ישראליות, ביניהן: אגס 1 פודטראק שמגיע מקיבוץ מחניים שבצפון ומציע בירה ענברית, ערק אגסים ובירה טריפל טרמין לזכרו של שי טרמין שנפל בעזה; ביר באזאר, מבשלת בירה קראפט ישראלית מקרית גת, של מילואימניקים, אשר יגיעו עם טראק ובו שמונה סוגים שונים של בירה; מבשלת שריגים אשר יציעו למכירה את בירת הבוטיק "בירה תומר", לזכרו של הלוחם הגיבור תומר נגר ז"ל שניהל לבדו קרב בלימה מול עשרות מחבלים בכיסופים ב-7 באוקטובר; בירה בירליך – מבשלה מקיבוץ מנרה בגליל העליון, פוד טראקים שיגישו מנות אוכל משלימות: מיטראק – טראק בשר מגבול הצפון יציעו בשרים מעושנים,  נקניקיות נורדן ממרום גולן שיגישו נקניקיות בוטיק ובירה מהמבשלה שלהם.

הפסטיבל יציע גם מנות TAKE AWAY יחודיות לערב זה שיוגשו ממסעדות מרכז G סביון, במחירים אטרקטיביים, לצד התפריטים הקבועים: מסעדת מוזס תציע מיני המבורגר 100 גרם וצ'יפס ב-30 ₪ בלבד, מסעדת  Le Respect  תציע שלישיית מנות טאפאס ייחודיות לבחירה ב-39 ₪ בלבד,  מסעדת MOON תציע מנת יקיטורי -2 שיפודים יפנים עם סלסולי צ'יפס מתובלים ב- 48 ₪, Tarous SmokeHouse שפתחה את שעריה ממש לאחרונה בניצוחו של השף יונתן שרביט, תציע זוג טאקו של אסאדו בשר מפורק עם איולי חלפיניו ב-54 ₪ , טוני וספה יציעו מגוון פיצות החל מ 25 ש"ח, Nutstation מבית חממה ימכרו מיקס פיצוחים ב-10 שקלים, נוי השדה עם כוס פירות חתוכים של ב-15 ₪ ועוד.

לדברי קרן כליפה, משנה למנכ"ל ומנכ"לית חטיבת  נדל"ן  ישראל: "אנו שמחים לארח את תושבי סביון וערי הסביבה בפסטיבל הבירה, זו השנה השנייה. הפסטיבל מציע חוויה קולינרית של מסעדות המרכז. נוכח התקופה, אנו גאים לתמוך ולהעניק את הבמה גם למבשלות וטראקים מהצפון ומהדרום ולמילואימניקים אשר שומרים עלינו, אשר יציעו מגוון בירות ומאכלים תוצרת כחול לבן. זהו אירוע קהילתי חשוב, בשיתוף מועצת סביון, שמחבר בין אנשים, טעמים וסיפורים מקומיים. הפסטיבל מצטרף לשלל האירועים שמקיימת חברת G City למבקרים בשלל המרכזים המסחריים ברחבי הארץ".

האירוע יתקיים ביום חמישי 18 בספטמבר החל משעה 18:00 ועד ל-23:00 לערך, במרכז G סביון, רחוב השיקמה 1, סביון. האירוע פתוח לקהל הרחב, הכניסה חופשית ותתאפשר גם כניסה לילדים.


◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות תרבות, בילוי ופנאי בווטסאפ לחצו כאן

צילום: גיא וקסמן

דילוג לתוכן