דרמה בבאר יעקב: פעוט שלחץ על שלט הרכב נעל את עצמו.
האירוע התרחשה הבוקר (ראשון). קריאה התקבלה במוקד ידידים אודות פעוט כבן שנה וחצי שנעל את עצמו ברכב לעיני אמו, ברחוב הרב קוק בבאר יעקב.
מוישי צרפתי, אחראי מתנדבים סניף מודיעין עילית, נענה לקריאה מהמוקד והגיע במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו, חילץ מוישי את הפעוט בשלום, ללא גרימת נזק לרכב.
לדבריו, "סיימתי לפזר את הילדים במוסדות החינוך ונסעתי לכיוון מקום הלימודים שלי. ברגע שהתקבלה הקריאה המשכתי לכיוון באר יעקב ותוך דקות ספורות הגעתי למקום. התחלתי בפעולות החילוץ וב"ה תוך מספר שניות הרכב היה פתוח והפעוט חולץ. מתברר שהאמא נתנה לילד את מפתחות הרכב ויצאה מהרכב כדי להוריד אותו לגן. באותו הרגע הפעוט שיחק עם השלט ונעל את הרכב כשהוא בפנים.
האמא ממש התרגשה והודתה לי על המהירות ועל המקצועיות. סיפוק גדול לפתוח את ככה את היום ואת השבוע. האמא שאלה כמה מגיע לנו, עניתי לה שאנחנו רק רוצים חיוך".
בידידים שבים וקוראים להורים לאמץ "כלל מפתח", לשאת עליהם את מפתח הרכב ושלא לתת אותו בידי הילדים • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.
◼️ לקבוצת החדשות בבאר יעקב לחצו כאן










