מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"

פצוע קשה בנפילה מקונטיינר בלוד

הפצוע קיבל טיפול רפואי ראשוני בזירת האירוע ופונה לבית החולים שיבא-תל השומרבמצב בינוני עד קשה, עם חבלת ראש

צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע רפואי ראשוני לפועל שנפל מגובה ברחוב הצורפים בלוד.

במוקד 101 של מד"א במרחב איילון התקבל דיווח על פועל שנפל מגובה של כ-3 מטר במהלך עבודתו במחסן באזור תעשייה צפון בלוד.

חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבית החולים שיבא-תל השומר, גבר כבן 35 במצב בינוני עד קשה, עם חבלת ראש.

פראמדיק מד"א משה גלבשטיין וחובש רפואת חירום רכוב על אופנוע מד"א מנדי אמיתי סיפרו:

"הפצוע שכב כשהוא מעורפל הכרה וסובל מחבלת ראש קשה. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל חבישות וקיבועים ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו בינוני עד קשה."

דודי רוזנוולד, מנחם זילברברג ושמעון אוזן חובשי איחוד הצלה מסרו:

"לדברי חבריו הוא נפל ממכולה (קונטיינר) במהלך פריקת סחורה בחצר מפעל ובעקבות כך נחבל בראשו. הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים שיבא-תל השומר כשמצבו בשלב זה מוגדר בינוני עד קשה".

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: תיעוד מבצעי מד"א

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן