פצועים באתר בנייה בקרית מלאכי

קרית מלאכי: שני פועלים נפצעו כתוצאה מתאונת עבודה באתר בניה

שני פועלים נפצעו – האחד באורח בינוני והשני באורח קל עד בינוני בתאונת עבודה ברחוב הגפן בקרית מלאכי.

אלנדיב תם וחזי רוזנבאום חובשי איחוד הצלה סיפרו: "כשהגענו למקום נמסר לנו כי שני הפועלים נחבלו לאחר שנפלה עליהם תבנית יציקה במשקל כבד במהלך עבודות יציקה באתר בניה. בסיוע צוות אמבולנס של איחוד הצלה הענקנו להם סיוע ראשוני ולאחר מכן הם פונו לבית החולים אסותא באשדוד במצב בינוני וקל עד בינוני".

לפי מגן דוד אדום, בשעה 14:21 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש על 2 פועלים שנפגעו מחפץ כבד במהלך עבודתם באתר בנייה ברחוב הגפן בקרית מלאכי. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח אסותא באשדוד, 2 פועלים כבני 40 במצב בינוני עם חבלות בראש ובגפיים.

החובשים הבכירים מיחידת האופנועים של מד"א יוסי סמדגה וצבי זילברמן סיפרו:

"כשהגענו למקום ראינו את הפועלים שוכבים כשהם בהכרה וסובלים מחבלות בראש ובגפיים. הענקנו להם טיפול רפואי שכלל חבישות וקיבועים ופינינו אותם בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבם בינוני ויציב."

◼️ לקבוצת החדשות בקריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה לחצו כאן 

 

צילום: דוברות איחוד הצלה

דילוג לתוכן