מבזקים
התפתחות בפרשת הרצח בפתח תקווה: נעצר חשוד תשיעי במעורבות בקטטה הקטלנית תאונה קשה באשדוד: רוכב אופנוע נפצע בינוני עד קשה אכיפה בראשון לציון: צו סגירה מנהלי למסעדה שהעסיקה שוהים בלתי חוקיים הרצל 2026: חוזה המדינה "חוזר" לחיים בראיון בלייב מבוסס AI נדל"ן בדרום: הוכרזו הזוכים במכרזי רמ"י בקריית גת ובמועצה האזורית יואב המטבח של רוזיליו: אוכל ביתי עם נשמה ברחוב העבודה בעקבות גל האלימות: פגישת חירום להיערכות שנת הלימודים ברמלה גאווה על לוח השחמט: שתי נערות מגבעת שמואל ייצגו את ישראל באליפות העולם מצטיינת שנה חמישית ברציפות: עיריית נס ציונה קיבלה את הציון 100 במדד ההון האנושי מצדיעים למתנדבים: ערב הוקרה מרגש לקהילת "מגדלור" באשדוד חוזרים למסלול: מרוץ ראשון לציון 2026 יוצא לדרך אישום חמור: בן 18 נאשם בחטיפת קטינה מביתה וביצוע עבירות מין קשות תאונת עבודה בבית שמש: פועל נפצע בינוני לאחר שנפל מפיגום פנים לקהילה: שובה בקר – סיפורה של נהגת האוטובוס מגן רווה שלא ויתרה על חייו של החייל בכביש המגפה השקטה: גופת גבר בן 57 אותרה במצב ריקבון בדירה באשקלון כביש 90: נחסם לתנועה בקטע שבין נחל דוד למלונות ים המלח; כביש 204: נחסם לתנועה בשני הכיוונים מרק כרובית ועדשים כתומות: קטיפתי, מזין ומחמם כתב אישום מזעזע: תושב לוד רצח את בנו, תינוק בן שבעה שבועות, בדימונה עוצרים את האלימות על המגרש: מחלקות הנוער ביבנה בשיח ערכי עם השחקנים מהפכת שירות באילת: "הבית לתושב" יוקם בלב שטח שדה התעופה הישן

פרויקט המסחר והתעסוקה הראשון בפסגות אפק בראש העין יוצא לדרך

אחרי עשור של צמיחה מואצת, מתחם העסקים החדש של ראש העין יוצא לדרך, עם היתר חפירה ודיפון ותחזית לעליית ערך של עשרות אחוזים בשנים הקרובות

שכונת פסגות אפק בראש העין הפכה בשנים האחרונות לסמל לצמיחה עירונית מהירה: עשרות מגדלים חדשים, אלפי משפחות צעירות ואוכלוסייה שהוכפלה בתוך פחות מעשור. אך לצד תנופת המגורים, אחת השכונות הצומחות בישראל נותרה עד כה כמעט ללא מרכזי מסחר ותעסוקה. כעת, נדמה שהמציאות עומדת להשתנות.

חברת אילה אגם, המתמחה ביזמות ובקבוצות רכישה, קיבלה היתר חפירה ודיפון לפרויקט המסחר והתעסוקה הראשון במתחם העסקים החדש של ראש העין, בלב שכונת פסגות אפק. מדובר בפרויקט משמעותי שעתיד להוות מוקד עירוני חדש, עם שני מבנים בני חמש קומות, הכוללים כ־13 אלף מ"ר משרדים וכ־3,000 מ"ר שטחי מסחר.

לדברי החברה, שכבר החלה בשיווק הפרויקט תחת השם "אילה C", מדובר במהלך שישנה את מפת העסקים בראש העין: "האוכלוסייה כבר כאן, אבל המסחר והעבודה עוד לא הדביקו את הקצב. זה הרגע הנכון להקים מרכז עסקים מודרני, נגיש ומעורר פעילות בעיר", נמסר מאילה אגם.

בין העוגנים הצפויים להשתלב במתחם: רשת סופרמרקטים ארצית, רשת חללי עבודה בינלאומית ומספר חברות מזון ופנאי. החברה מדווחת על מו"מ מתקדם עם רשתות נוספות וצפי לאכלוס מדורג כבר לאחר השלמת הבנייה. נכון לעכשיו נותרו למכירה בין שמונה לעשר חנויות בלבד, בשטח של החל מ־51 מ"ר ובמחירים הנמוכים ממחירי השוק בעיר.

גם בתחום המשרדים נרשמת תנועה: חלק מהשטחים נרכשו על ידי בעלי עסקים מקומיים שמבקשים לעבוד קרוב לבית, והחברה מציעה תכנון אדריכלי מותאם אישית ללא עלות. שטחי המשרדים מוצעים החל מ־34 מ"ר, במחיר של כ־8,500 ₪ למ"ר בלבד במסגרת קבוצת רכישה, עם הון עצמי התחלתי של כ־120 אלף ₪.

באילה אגם מעריכים כי הפרויקט צפוי ליהנות מעליית ערך של עשרות אחוזים בתוך מספר שנים, בדומה למודלים דומים שביצעה החברה במודיעין ובבאר יעקב.
בעלי החברה, תא"ל (מיל') איתן לוי ואל"מ (מיל') ג'קי סויסה, מציינים כי מדובר בשלב נוסף בפיתוח אזורי התעסוקה החדשים בישראל: "הביקוש בראש העין עצום, והמטרה שלנו היא ליצור סביבת עסקים חדשנית ונגישה בלב השכונה – מקום שיעניק לתושבים פתרונות עבודה, קניות ופנאי בלי לנסוע לתל אביב או פתח תקווה."

עם קבלת ההיתר, צפויה החברה לעבור לשלב העבודות בשטח כבר בחודשים הקרובים.


◼️ חדשות ראש העין בווטסאפ לחצו כאן

צילום: רשתות חברתיות, לפי חוק זכויות יוצרים 27 א'

דילוג לתוכן