מבזקים
ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון "אתה מת, אני אתפוס אותך": נהג מאשקלון מואשם בגין איומים על פקחים ונהיגה מסכנת חיים בן 47 מב"ש איים "לערוף את ראשו" של בן זוג גרושתו קיבוץ גבולות: בעלת כלב בת 69 מואשמת לאחר נשיכה שגרמה לחבלה לתושב הקיבוץ אם צעירה מאשקלון נתפסה עם מאות כדורי סמים ברכב כשבתה התינוקת עמה באר שבע: בן 72 נאשם בגניבת טלפון נייד מגרנד קניון בעיר "אהרוג אותך כשאתה ישן": ויכוח בין אחים בב"ש הסתיים בקטטה אלימה ופציעות קשות בן 30 מב"ש מואשם שגרר צעירה משערה מרכב ואיים עליה שוב ושוב דרך הטלפון שפכה משקה והכתה אותו: תושבת באר שבע כבת 38 מואשמת שתקפה את בן זוגה בת 24 מואשמת שתקפה את בן זוגה במהלך ויכוח על הוצאות משחקי מחשב קיץ חם בירושלים: עשרות אירועי תרבות ופנאי במרכזים המסחריים בשכונות הישג כפול לבת ים: תלמידות "בית וגן" זכו במקום הראשון בארץ בתחרות טכנולוגית חשד לרצח: גבר נהרג בפיצוץ רכב בקריית גת משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום כך הצדיעה אשקלון למשרתי המילואים – עם קובי מימון והוקרה מרגשת כתב אישום באילת: תקפו בחניון בניין מגורים – ואחד מהם דקר את הקורבן תושב מיתר יוביל את רפואת העתיד בשיבא: זיו אופק מונה לתפקיד בכיר חדש נתפסו על חם: יותר מטון אבטיחים הועמסו מהרכב – לוחמי מג"ב סיכלו גניבה משטח חקלאי בדרום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית

פרט אחרי פרט: כך אנס מושיקו מור את המתלוננת נגדו

לאחר מכן, תפס הנאשם את המתלוננת בשערה, סובב אותה לכיוונו, הפילה על ברכיה והחדיר את איבר מינו לפיה בעוצמה מספר פעמים, תוך שפצע אותה בפיה וגרם לה לדמם, אז הוציא את איבר מינו מפיה והגיע לפורקן על גבי ידו

כתב אישום נגד מושיקו מור, אלה העובדות:

1. הנאשם הינו זמר. אמרגנו של הנאשם, אלירן סאסי (להלן: " אלירן"), שוכר דירה ברחוב … בראשון לציון (להלן: "הדירה"). הדירה משמשת לפרקים את הנאשם ואלירן.

2. בתאריך ,28.12.24 בשעות הערב, התקיימה הופעה של הנאשם בת"א (להלן: "ההופעה"). הנאשם הזמין להופעה את ב.ב, ילידת ,1998 שהינה ידידתו. ב.ב. הזמינה את חברתה א.א, ילידת 1997 (להלן: "א.א" או "המתלוננת") להצטרף, והשתיים הלכו להופעה.

3. לאחר ההופעה, ובתיאום של ב.ב עם אלירן, פגשו ב.ב ו- א.א את הנאשם בבר ה"ג'ומה". בהמשך לכך ולאחר שעזבו את הבר, פגשו ב.ב ו- א.א את הנאשם בפיצרייה בת"א ומשם ב.ב ו- א.א המשיכו למועדון ה"ליווינגרום". ב.ב עדכנה את הנאשם במקום הימצאן והנאשם הגיע אל מחוץ למועדון ביחד עם נהגו, נהוראי סבח (להלן: "נהוראי"), ברכבו.

4. הנאשם הציע לב.ב ו- א.א ל הצטרף אליו ל-"אפטר פארטי" בדירה והן נעתרו להצעה ונכנסו לרכבו של הנאשם. או אז, יצאה ב.ב מרכבו של הנאשם כדי להגיע לדירת הנאשם ברכב שלה. המתלוננת נשארה ישובה במושב האחורי ברכבו של הנאשם יחד עם נהוראי והם נסעו כשנהוראי נוהג והנאשם יושב לצידו.

5. בזמן שנסעו לדירה, כתבה ב.ב למתלוננת "לא משנ ה מה את לא משאירה אותי עם אחד מהם לבד" ו- "חצי שעה והביתה" והמתלוננת השיבה לה "סבבה" ו- "סגור".

6. משהגיעו לבניין בו מצויה הדירה, הורה הנאשם לנהוראי לעלות לדירה ולבדוק שהיא פנויה. הנאשם נותר ברכב עם המתלוננת, השעין את משענת מושבו לאחור, אחז בידה של המתלוננת וניסה לנשקה, אך המתלוננת התחמקה בכך שענתה לשיחה נכנסת מב.ב, שבדיוק הגיעה למקום ברכבה.

7. או אז, הנאשם והמתלוננת יצאו מהרכב, פגשו ב- ב.ב ועלו יחד, בשעה 3:36 לערך, לדירה.

8. במהלך השהות בדירה, שתו הנאשם ו- ב.ב משקה אלכוהולי שנהוראי הביא מהרכב והמתלוננת שתתה מיץ. בשלב מסוים, לאחר שא.א ו- ב.ב הביעו רצון ללכת לביתן, הציע הנאשם שהמתלוננת ונהוראי יצאו להביא לכולם טוסט נקניק. המתלוננת התחמקה מהצעת הנאשם, לאור בקשתה של ב.ב שלא להשאירה לבד, אך הוא המשיך להציע זאת מספר פעמים נוספות.

9. בשעה 4:25 לערך, הודיעה ב.ב שהיא תלך להביא טוסט נקניק ויצאה מהדירה ביחד עם נהוראי, בעוד שהנאשם והמתלוננת נותרו בדירה. הנאשם התיישב בצמוד למתלוננת על הספה ובתגובה היא קמה, עברה לשבת על הדום שהיה בסמוך וניסתה להימנע מיצירת קשר עין עימו. הנאשם שאל את המתלוננת "למה את כזאת "בשאלה"" וכשהמתלוננת שאלה למה הוא מתכוון בזה, הנאשם השיב "כזאת רחוקה", והמתלוננת אמרה לו שנוח לה.

10. אז, תפס הנאשם את ידה של המתלוננת ומשך אותה בחוזקה אליו. המתלוננת מעדה ונפלה בצמוד אליו. הנאשם תפס את שתי ידיה של המתלוננת באמצעות ידו האחת ובאמצעות ידו השנייה החל להרים את שמלתה. המתלוננת אמרה לנאשם "מה אתה עושה מה אתה עושה", דחפה עצמה ממנו והצליחה להשתחרר מאחיזתו.

11. הנאשם הוריד את המכנסיים והתחתונים שלו וחשף את איבר מינו הזקור, ובתגובה לכך, המתלוננת נעמדה והלכה במהירות לכיוון המטבח שם נעמדה עם גבה לכיוון השיש. הנאשם שאל אותה "מה יש לך", נעמד, הרים את תחתוניו ומכנסיו, הלך לכיוון דלת הכניסה, נעל אותה, וחזר לכיוון המטבח.

12. הנאשם התקרב למתלוננת, תפס במותניה, סובב אותה כך שגבה מופנה אליו, אחז בשערה והצמיד את ראשה לשיש, כך שהלחי של המתלוננת דבוקה לשיש. הנאשם הרים את שמלתה של המתלוננת מעל לישבנה ובתגובה לכך, ניסתה המתלוננת להצמיד את רגליה אך הוא פישק אותן בכוח באמצעות דחיפת הברך שלו ביניהן.

13. הנאשם הרטיב את איבר מינו באמצעות הרוק שלו והחדיר את איבר מינו לתוך איבר מינה של המתלוננת מספר פעמים. המתלוננת צעקה אך הנאשם סתם את פיה באמצעות ידו, קילל אותה וקרא לה "זונה" מספר פעמים.

14. לאחר מכן, תפס הנאשם את המתלוננת בשערה, סובב אותה לכיוונו, הפילה על ברכיה והחדיר את איבר מינו לפיה בעוצמה מספר פעמים, תוך שפצע אותה בפיה וגרם לה לדמם, אז הוציא את איבר מינו מפיה והגיע לפורקן על גבי ידו.

15. מיד לאחר מכן, הנאשם הלך לכיוון השירותים והמתלוננת הצליחה להתרומם לכיור במטבח, שטפה את פניה והחלה לירוק דם מהפציעה בפיה. הנאשם חזר מהשירותים ונתן למתלוננת מגבת לנגב את פניה.

16. בשעה 4:45 לערך, ניגשה המתלוננת לסלון והתיישבה על הספה, הרימה את מכשיר הפלאפון שלה שהיה זרוק על הרצפה בסלון ושלחה לב.ב הודעה "איפה את". אז, הנאשם התיישב ליד המתלוננת, סובב אותה לכיוונו, תפס בשערה של המתלוננת בידו האחת ומשך את ראשה לכיוון איבר מינו תוך שהוא מוריד את מכנסיו ותחתוניו עם ידו השנייה.

17. המתלוננת ניסתה להתנגד לנאשם והחליקה את גופה מהספה לרצפה, באופן שגופה שכוב על הרצפה וראשה נשען על הספה, אך הנאשם הוריד את ברכיו לרצפה ורכן מעליה. המתלוננת המשיכה להתנגד וניסתה לנשוך את הנאשם בחזה מעל לחולצתו אך הנאשם פישק את ברכיה והחדיר את איבר מינו לתוך איבר מינה מספר פעמים.

18. אז, הצליחה המתלוננת להדו ף את הנאשם, אספה את דבריה ויצאה בריצה מהדירה, נכנסה למעלית, יצאה מהבניין ו נכנסה לרכבה של ב.ב,. מסרה לה בסערת רגשות כי נאנסה, וב.ב. נסעה מן המקום.

19. במעשיו המתוארים לעיל, בעל הנאשם את המתלוננת, בשתי הזדמנויות, שלא בהסכמתה החופשית וביצע בה מעשה סדום, שלא בהסכמתה החופשית ותוך גרימת חבלה גופנית.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן