מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

פרסום ראשון: ארגון 'בצלמו' מנסה לבטל אירוע פוליטי שאמור להתקיים ברחובות, בהשתתפות ד"ר עופר כסיף וח"כ עאידה תומא-סלימאן

האם מועמד מספר 5 ברשימת חד"ש תע"ל לכנסת ותושב רחובות, ד"ר עופר כסיף אשר נפסל להתמודד לכנסת בגלל התבטאויות קיצוניות יצליח לכנס מפגש ברחובות יחד עם ח"כ עאידה תומא-סלימאן?

מפרטים שהגיעו אל חדשות אפס שמונה עולה כי כסיף וסלימאן אמורים להגיע למפגש באולם בני ברית בעיר, ב-25 במרץ. שי גליק מנכ"ל 'בצלמו' פנה לבעלי המקום ודרש לבטלו. "לא לחינם ועדת הבחירות פסלה את מועמדותו של עופר כסיף", אמר היום (שני) לחדשות אפס שמונה. "מדובר באדם מסית אשר קורא לביטול מדינת ישראל כמדינה יהודית. מתיר פגיעה בחיילי צה"ל ומכנה את שרת המשפטים חלאה ניאו נאצית. לא ייתכן שאדם כזה יקבל במה ציבורית".

עדיין לא ברור האם האירוע יתקיים או שמא תתעורר הנהגת העיר או תושבי רחובות ויחליטו כי אינם מעוניינים לשמוע את כסיף ושות'. כידוע, מי שאחראי להדחתו של כסיף מההתמודדות לכנסת הוא חבר הכנסת עודד פורר, אף הוא תושב רחובות, שבעתירתו ציין: "עופר כסיף ועשרה כמוהו לא יצליחו במשימתם הלא קדושה לחלל את המדינה ולהפוך אותה לעוד מדינה ערבית מולטי לאומית במזרח התיכון. הדמוקרטיה הישראלית היא חסונה, היא יודעת להתמודד עם ביטויים קשים, ביטויים מכעיסים ומקוממים. אבל גם לזה צריך להיות גבול. סעיף 7א לחוק היסוד קובע את הגבול. את הסעיף צריך ליישם בהגינות, לפי המשמעות הרגילה של הדברים. ישנו כאן תהליך מסוכן של מדרון חלקלק. מרוב שרוצים להגן על חופש הביטוי, מסמנים לתומכי אוייבינו, למתנגדי מדינת ישראל היהודית והדמוקרטית, נסו אותנו עוד. מיתחו עוד את החבל".

פורר הוסיף: "סימנו לחורשי רעתינו את הגבול וקבענו שבדמוקרטיה הישראלית, מי ששולל את קיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית לא יהיה חלק מהמשחק הדמוקרטי".

נמשיך לעדכן. רוצים לקבל את החדשות בנייד בזמן אמת? ליחצו כאן

(צילומים מתוך פייסבוק)

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן