מבזקים
גבר בן 42 נרצח בלוד – המשטרה עצרה שלושה חשודים, תושבי רמלה שני קצינים בצה"ל ואזרח ישראלי יואשמו בהברחת סחורות לעזה ירי סמוך לקונסוליה הישראלית באיסטנבול: הרוגים ופצועים, החשודים נעצרו רמלה חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ראשון, בהמשך קפסולות ולמידה היברידית תיעוד: שברי יירוט פגעו סמוך למסגד בלוד מימונה עד הבית: פתח תקווה חוגגת עם משאיות מופלטות ברחבי העיר כפר סבא חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ייפתח – שאר התלמידים בזום מרדף בלב תל אביב: שני קטינים נעצרו עם אקדח טעון וציוד מיגון ללא קהל ובהקלטה מראש: אירועי יום הזיכרון לשואה ביד ושם יתנהלו תחת מגבלות ביטחוניות חשד: צעיר דקר את אחיו והרג שני כבשים באום בטין – נעצר לאחר מצוד משטרתי אתר בנייה בערערה בנגב נסגר ל-30 יום: 5 שוהים בלתי חוקיים נתפסו במקום דרמה ברחוב יטבתה באשקלון – שני לכודים חולצו מתוך דירה בוערת מסתערבי מג״ב עצרו בשכם 4 מבוקשים החשודים בייצור מטעני חבלה אשדוד נערכת למימונה בצל ההסלמה: איסור על מנגלים בפארקים וחזרה מדורגת ללימודים אשקלון: הלימודים ימשיכו מרחוק; בחינת חזרה הדרגתית רק מיום ראשון המסורת נמשכת גם השנה: קטי אלבז תקיים את חגיגת המימונה לעילוי נשמת אחיה נועם ז"ל גבעת שמואל נערכת לחג: מימונה ולימודים תחת מגבלות אילת דוחה את החזרה לבתי הספר: הלימודים יימשכו מהבית ראש העין: יום העצמאות נדחה, טקסי יום השואה והזיכרון יעברו לרשת אין הקלות בשלב זה: פיקוד העורף מאריך את ההנחיות עד יום חמישי

פרסום ראשון: הוארך מעצרם של התוקפים מהחוף של מוש | כל הפרטים

מעצרם של שלושת התוקפים בקטטה שהתרחשה בליל מוצ"ש ב"החוף של מוש" באילת – הוארכו. מעצרם של שניים מהעצורים הוארך עד יום ראשון ושל העצור השלישי עד יום חמישי. כזכור, חמישה צעירים הגיעו למקום, הטרידו כך על פי החשד את הברמנית ותקפו את עובדי המקום שנזקקו לטיפול רפואי.

**

"הצעירים באו מהתחלה שיכורים. אחד מהם דיבר לא יפה לענבר הברמנית. הם עשו רעש וביקשנו שיירגעו, אבל זה רק הלך והחמיר", כך שחזר אלמוג, אחד העובדים שהותקף בחוף בראיון שהעניק ל-mako. הפרשה פורסמה לראשונה בחדשות 08!!!

הברמנית ענבר סיפרה כי לאורך כל הערב היא הוטרדה מינית, כונתה "'שרמוטה" על ידי אחד הצעירים. "הם הטרידו אותי מינית, ממש ככה. אחד מהם ממש התקרב אליי, כשביקשתי שיתרחק הוא דווקא התקרב עוד יותר, פחדתי שיתקוף אותי מינית. הוא קילל אותי ואיים לשבור כיסאות על הראש שלי. זה היה ממש מפחיד ומלחיץ".

העובדים ביקשו מהם להירגע, אבל משם המצב הלך והחמיר. אחד העובדים שיתף: "הם החלו לזרוק שולחנות, קיללו אותנו. אנשים פחדו להתערב. אחד מהם החזיק בקבוק ערק. ביקשתי ממנו שיירגע, והוא בתגובה שבר לי את הבקבוק על הראש. קיבלתי מכה חזקה מאוד. הבקבוק התנפץ וירד לי דם. הם היו חמישה ואנחנו שלושה והם החלו לתקוף אותנו".

בשלב מסוים אלמוג ניסה להגן על אחד מהעובדים, ובתגובה הוא ואחד התוקפים התקוטטו עד שנפלו על הרצפה. לדבריו של אלמוג, "הוא לקח כוס צ'ייסר שבורה ודקר אותי. הצלחתי איכשהו לברוח כשדם יורד לי מהראש, אם לא הייתי בורח הוא היה רוצח אותי. על עובדת אחרת הם זרקו שולחן ששפשף לה את החזה. האורחים בחוף שהיו במקום פחדו להתערב. אחד התוקפים החזיק את בקבוק הערק השבור ואיים לדקור אותנו. אלו היו רגעים מפחידים. אם לא היינו מתרחקים, הם היו רוצחים אותי ואת חברים שלי".

ענבר הוסיפה: "מזל שזה נגמר ככה. לאנשים כאלה אסור להסתובב בחברה. הם מסוכנים לציבור. היום הם תקפו אותנו בחוף של מוש באילת, מחר הם יעשו את זה באשקלון, באשדוד ואולי בפעם הבאה זה יסתיים רע מאוד".

פרסום ראשון: פצועים הובהלו ל"יוספטל" לאחר שהיו מעורבים בקטטה בחוף

תמונות קשות לצפיה | האלימות בחוף של מוש: העובדים שהותקפו שחזרו את רגעי האימה

דילוג לתוכן