מבזקים
בן 8 נפצע לאחר שנפל מגמל באילת טכנולוגיית SMILE להסרת משקפיים בלייזר הגיעה לבאר שבע לא רק צעדה: כל הפעילויות שמחכות לאזרחים הוותיקים בבאר שבע בנובמבר תהלוכה, מסורת ומוזיקה: כך תחגוג בת ים את חג הסיגד 34 נפגעים באירוע חומרים מסוכנים בבית ספר בירושלים: 30 מהם ילדים "אישה צנועה ורבת חסד": עדנה בכורי, שהקדישה את חייה למשפחתה ולאהבת האדם אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך
55bf58d3-09ad-408e-8870-9657fbca1748

פרסום ראשון: מכבי שעריים פנתה אל המאמן אוהד בוזגלו

55bf58d3-09ad-408e-8870-9657fbca1748

מכבי שעריים אמנם לא מפרסמת כי החלה באופן רישמי את הכנותיה לקראת העונה הבאה, אולם בפועל נראה כי הנהלת הקבוצה החדשה, בניהולם של כפיר קירט ואלי מוזס, מתכננת לעשות את הכל כדי לשוב לליגה הלאומית. בתוך כך נודע ל"רחובות היום" כי נעשתה פניה בלתי פורמלית למאמן אוהד בוזגלו.

אוהד בוזגלו. האם יאמן את שעריים?

לבוזגלו בן ה-35, בעל תעודת מאמן 'פרו', רקורד עשיר ומוצלח כמאמן בליגה א'. לפני שמונה עונות הוא החל לאמן את עמישב פתח תקוה עימה קצר הצלחות במשך שש עונות. לאחר מכן הגיע לנס ציונה – בעונתו הראשונה עם תקציב של 750 אלף שקלים התמודד ראש בראש עם תקציב הענק שהעמיד אז אלדד פרי למכבי שעריים.

בתום העונה הייתה זו ידה של שעריים על העליונה והקבוצה מרחובות עלתה ליגה. בעונה ההיא הגיע עם הקבוצה מליגה א' עד לשמינית גמר גביע המדינה ובדרך הדיח את מכבי נתניה בימיה הגדולים אך הפסיד לבני סכנין שהייתה הקבוצה של המדינה.

הקהל התומך של מכבי שעריים

עונה לאחר מכן, אשתקד, אימן בוזגלו את נס ציונה במשך תשעה משחקים בהם השיג שבעה ניצחונות ושתי תוצאות תיקו ולאחר מכן הודיע כי הוא עוזב להפועל ירושלים המקרטעת מהלאומית. הפועל ירושלים הייתה למעשה הקבוצה הראשונה שאותה אימן בליגה הלאומית, אותה עזב כחודשיים לפני סיום הליגה, לאחר שראה כי גם הוא לא יצליח לשרוד עימה. בחודשים אלו הוא נותר ללא קבוצה אולם הצעות רבות מצפון ומדרום מגיעות אליו.

בוזגלו אישר את הדברים המובאים לעיל ואמר ל"רחובות היום" כי "אכן נעשתה פניה לא רשמית מגורמים שקשורים למכבי שעריים. לא היה משהו ממשי, לא נפגשנו, הייתה התעניינות אבל אני לא ממהר לחזור לליגה א', כמובן שאם אחזור לליגה א' זה יהיה מבחינתי לקבוצה עם שאיפות ומכבי שעריים היא לחלוטין כזו. אם יסתדר מבחינת התקציב והתנאים אז מכבי שעריים נשמעת כמו פרויקט מעניין ובנוסף יש לה קהל גדול ומצוין שדוחף את הקבוצה – וזה יתרון גדול. אם לא, אני מאמין שדרכנו יצטלבו בעתיד".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נס ציונה

לחצו כאן
דילוג לתוכן