מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"
SONY DSC

פרסום ראשון: נערה סימסה למורתה משפטים אובדניים לאחר שבן זוגה לשעבר ניסה לדקרה – המשטרה חוקרת

SONY DSC

נערה בת 16, תלמידת אחד התיכונים בעיר, סימסה למורתה כי יש לה כוונות אובדניות לאחר מאבק שכלל שימוש בסכין מטבח עם בן זוגה לשעבר.

לדברי הנערה, בזמן ששהתה עם מספר חברים בביתה הגיע אל הדירה בן זוגה לשעבר שלדבריה לא אהב לראות את כולם. לטענתה, הוא התרגז ובתגובה ניגש למטבח, לקח סכין ואיים לדקור את הנוכחים. הנערה ואחותה קפצו עליו ומנעו ממנו לבצע את זממו.

במקביל לאירוע שלחה הנערה הודעות טקסט למחנכת כיתתה ובין היתר ציינה את הדברים לעיל, בין היתר כתבה כי נדקרה, כביכול. המורה עידכנה מיד את תחנת משטרת רחובות, אשר ניסו לאתרה במשך שעה ארוכה. לבסוף אותרה כשהיא שוהה עם אמה בגלידריה בביל"ו, כדהיא מגוללת בפניה את הסיפור.

הנערה נחקרת בשעה זו בתחנת משטרת רחובות

בסמוך לשעה 21:00 נלקחו הילדה והאם לתחנת משטרת רחובות שם תיחקר הקטינה ובהמשך תבקש המשטרה לחקור את בן הזוג לשעבר בחשד למעשיו.

אזרחים שבילו בגלידריה סיפרו כי "פתאום הופיעו ניידות משטרה, חשבנו שמדובר בפעילות חבלנית עויינת. השוטרת ניגשה לאחת הבנות שישבה עם אמה ושוחחה איתה. כל המשפחות שהיו במקום עם ילדיהם נבהלו נורא. רובם עזבו את המקום מרוב פחד. חלק נשארו לראות מה קרה ואז הבנו את הסיפור המלא שהסבירה הנערה לשוטרים".

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן