זמן קצר לאחר השעה 19:00 דווח כי הוזעקו כוחות הצלה של מגן דוד אדום אל שכונת ש. בן ציון, לאחר שצעירה בת 27 נמצאה ללא רוח חיים בדירתה השכורה.
הצעירה, שנמצאה על ידי אחיה, הייתה תלויה כאמור, בדירתה השכורה, וכל שנותר לצוות מד"א היה לקבוע את מותה. כוחות משטרה גדולים הגיעו אל זירת המוות וגילו מכתב התאבדות. נכון לשעה זו עדיין לא ברורה סיבת ההתאבדות והגופה הועברה לבדיקה במכון משפטי באבו כביר.
גולשים יקרים, לקבלת החדשות בזמן אמת, הנכם מוזמנים להוריד בחינם את האפליקציה של "רחובות היום" מחנות ההורדות שבסמארטפון שלכם.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.







