מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל
עיריית רחובות

פרשת החניון בהורוביץ | סטודנטים במרכז האקדמי פרס: "בעלי החניון הפרטי חצו עוד קו אדום, חסמו את הכניסה לשטח שלהם ושוב הכתיבו לנו את סדר היום לפי מצב הרוח שלהם"

עיריית רחובות

פרשת החניון בהורוביץ והמרכז האקדמי פרס נמשכת – ותתגבר ביום ראשון הקרוב כאשר מתוכננת להתקיים הפגנת מחאה ברחבת העירייה על ידי אגודת הסטודנטים.

יושבת ראש אגודת הסטודנטים, ציינה בחשבון הפייסבוק של האגודה כי "הבוקר בעלי החניון הפרטי חצו עוד קו אדום, חסמו את הכניסה לשטח שלהם ושוב הכתיבו לנו את סדר היום לפי מצב הרוח שלהם. במשך חודשיים הייתה ביני ובין מר פיינשטיין התקשרות סביב הנושא: ההצעות שלו לא היו יציבות, בכל פעם הוסיף עוד אבן דרך והמון כסף, הציע חנייה "חינם" ל70 רכבים מאחורי האולם. השטח שצמוד אלינו? לא היה כלל בחשבון למו"מ.

עיריית רחובות

"אני רוצה להזכיר לכם מדוע כל זה קורה – בצע כסף!!!!! אותו אדם שהכפיל את מחיר החנייה ואז צבע את המדרכה באדום לבן כדי שתחנו אצלו את הרכב ותשלמו לו, יתן לכם את החניה בחינם??? כאשר בעל החניון, הוא גם בעל השטח של המכללה, שכיהן בתפקיד בכיר בעירייה… לא מדובר בניגוד אינטרסים חריף לצד כוחניות, סחטנות ובריונות שלנו אסור לקחת חלק.

"כעת, הכל בידי העירייה! עליהם לקחת אחריות ולדאוג שתיהיה לנו חנייה סבירה במגרש עירוני או בכחול לבן בתעריף מוזל כפי שקורה בערים אחרות! לבטל את הדו"חות שניתנו עד כה ולהחזיר את השטחים שנצבעו לאפור כפי שהיה קודם! ביום ראשון, כולנו נפגשים ברחבת העירייה ועושים לזה סוף!"

חשוב לציין כי ביום שלישי השבוע, נצפה חבר אופוזיציה שבעבר היה מעורב באגודת הסטודנטים (בחלק מהדברים עניינים לא חוקיים) – ונראה כי הוא עושה את המירב בכדי להראות כיצד עיריית רחובות אינה מתנהלת באופן חוקי. האם מתנהלת כאן גחמה פוליטית על חשבון הסטודנטים של פרס? נחשוף בעתיד.

סגן ראש העיר לשעבר, עמי פיינשטיין שצבע את החניות בפארק הורוביץ באדום-לבן: "כשאתה צריך לירות – תירה, אל תדבר, אני רוצה שכל המכוניות בפארק יחנו אצלי"

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן