מבזקים
הותר לפרסום: רס״ן (מיל׳) הראל בירנשטוק מנוקדים ורס״ם (מיל׳) תמיר וקנין מאילת נפלו בקרב בדרום לבנון רוכב אופנוע בן 57 נפצע קשה בכביש 412 סמוך לאור יהודה השריפה במפעל באשקלון: שלושה נפגעו משאיפת עשן, חוקר שריפות הוזמן לזירה אבל בגוש עציון: רס״ן הראל בירנשטוק מנוקדים נפל בקרב בלבנון קטטה ביציע באצטדיון המושבה: אוהדים התעמתו עם המאבטחים, אדם נפצע וחשודים עוכבו עשן כבד מעל מפעל באשקלון: מכולה להרצת מנועים עלתה באש אסון כבד בלבנון: שני לוחמי מילואים מחטיבה 55 נפלו, ארבעה נוספים נפצעו קטין נדקר בפארק באשדוד: חשוד בגילו נעצר זמן קצר לאחר האירוע הילד נלכד על "מתקן האריה" באשקלון – לוחמי האש חילצו אותו באמצעות מנוף 15 שחקנים, מאות צופים ורגע אחד בלתי נשכח: ההצגה שכבשה את רחובות מילאנו, פריז וירושלים: הבירה הישראלית בצמרת התיירות העולמית השכונות הוותיקות באשקלון בדרך לשינוי ענק | כל הפרטים גלי החום מגיעים – וגבעתיים מגיבה: כך העיר מתכננת להגן על התושבים בשורה לבעלי העסקים ברחוב הרצל ברחובות: אלפי שקלים עשויים להיחסך בן 74 מנתניה נאשם בעבודת כפייה ומעשים מגונים בעובדים זרים שהעסיק במשקו הרצוג בקבורת עצמות משפחת הרצל: "בחירות הן לא מלחמת אזרחים – אין לנו מקום אחר" טאהא אבו קוידר, מתנדב מד"א מבאר שבע, נהרג בתאונה בכביש 80 בן 18 נפצע בתאונה בין רכב למשאית גרר בלוד אופקים: פסטיבל תיאטרוני הרחוב חוזר עם מופעי ענק ואמנים בינלאומיים 6,000 דונם של נטיעות: המדינה יוצאת למבצע ענק בנגב כדי למנוע פלישות ובנייה בלתי חוקית

צהרוני החברה העירונית שבו לפעול; איציק עובדיה: ״משמח לחזור לשגרה״

היום, יום שני (18.5), חזרה פעילות הצהרונים של החברה העירונית רחובות בבתי הספר לכ-1600 ילדים מכיתות א'-ב' תושבי העיר.

אחרי שבוע של עבודה מאומצת, התאימו את השטח להנחיות משרד הבריאות ולמתווה החדש לפתיחת הצהרונים במסגרתו, יש להקפיד על פתיחת קבוצה של מינימום 7 משתתפים, שמירה על קבוצת ילדים מכיתות האם, שיבוץ צוות חינוכי לכל כיתה הכולל החזרת עובדים מחל"ת וקליטת עובדים חדשים על פי הצורך, חידוד נהלי עבודה בשגרת הקורונה לכלל העובדים, מתן הזנה לילדים בחמגשיות אישיות, אספקת חומרי היגיינה וניקיון לכל כיתה בכל בית ספר ובניית תוכנית עבודה המותאמת לתקופה יחד עם הרכזים. בחברה העירונית ממתינים לתשובת משרד הבריאות לעניין התרת הדרישה לשמירה על כיתה גרעינית וזאת כדי לאפשר מענה לכ-500 תלמידים נוספים.
ילדי כיתות ג' אינם חלק מהמתווה אך בחברה העירונית מתכוננים לקליטתם על מנת שיתחילו בפעילות ברגע שיהיה האישור לכך. כמו כן, החברה העירונית הודיעה כי תאפשר ביטול רישום למסגרת הצהרון כתוצאה ממשבר הקורונה, עד ליום רביעי ה-20.5 בשעה 16:00. לאחר מועד זה לא יאושרו ביטולים.
לדברי איציק עובדיה, מנכ"ל החברה העירונית רחובות: "משמח לשוב לשגרה. אני בטוח שגם הילדים חשים וצמאים למסגרות החינוכיות שיספקו מעטפת מהנה ומעשירה כמו לפני תקופת המשבר. אני מודה למנהלות ומנהלי בתי הספר ולאגף החינוך על התמיכה המקצועית, להנהגת ההורים העירונית על שיתוף הפעולה, ולכל העוסקים במלאכה שדאגו להתאים את המסגרות לצרכים החדשים".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן