צהריים של אלימות באופקים: קטטה רבת משתתפים באתר בנייה; 6 עוכבו לחקירה

סכסוך בין משפחות מהיישוב ערוער גלש לאתר בנייה בלב אופקים: שוטרי התחנה המקומית הוזעקו למקום בעקבות דיווח על קטטה המונית. שניים מהמעורבים נעצרו ויובאו מחר להארכת מעצר בבית המשפט.

השקט של צהרי היום באופקים הופר הבוקר בעקבות אירוע אלימות חריג. שוטרי תחנת אופקים הוזעקו לאתר בנייה בעיר לאחר שהתקבלו דיווחים על קטטה רבת משתתפים שהתפתחה במקום.

עם הגעת הכוחות לזירה, השוטרים הצליחו להשתלט על האירוע ועיכבו לחקירה שישה חשודים. מחקירה ראשונית של האירוע עולה כי הרקע לקטטה הוא סכסוך מתמשך בין משפחות מהיישוב ערוער, אשר גלש אל תוך שטחי העבודה באופקים.

בתום חקירה מאומצת בתחנה, הוחלט לעצור שניים מהחשודים המרכזיים במעורבות בקטטה. בכוונת המשטרה להביאם מחר (שני) בפני בית משפט השלום בבאר שבע, שם תתבקש הארכת מעצרם לצורך המשך פעולות החקירה.


◼️ חדשות אופקים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון-דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן