פרקליטות מחוז דרום (לשכת תביעות לכיש) הגישה לבית משפט השלום בקריית גת כתב אישום נגד איטגב גאשו (23), תושב בית שמש, בגין היזק לרכוש במזיד ו־החזקת סכין שלא כדין.
על פי כתב האישום, בתאריך 25 במאי 2025, סמוך לשעה 19:50, הגיע הנאשם לחוף דלילה באשקלון וחתך כבל חשמל של קראוון פיקוח עירוני, וגרם לנזק מוערך בסך 1,420 שקלים.
בהמשך, הנאשם אותר על ידי שוטרים כשהוא נוהג ברכב מסוג פיז'ו. בבדיקה שנערכה לו בשטח, התברר כי הוא החזיק על גופו סכין יפנית, מבלי שהוכיח כי החזקתה נועדה למטרה כשרה.
בכתב האישום נטען כי במעשיו גרם הנאשם נזק בזדון לרכוש עירוני ובנוסף החזיק סכין בניגוד לחוק, מחוץ לתחום ביתו או חצריו.
העבירות המיוחסות לו הן: היזק לרכוש במזיד והחזקת סכין שלא כדין.
◼️ חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








