לוחמי האש מתחנת שדרות במבצע חילוץ מיוחד של כלבה שנפלה לתוך בור ביוב בעומק 4 מטרים.
מתן, תושב שדרות, יצא בערב לטיול הרגיל עם כלביו, דאמה וצ'אפו, באזור הפארק בעיר. במהלך הטיול, הבחין מתן לפתע שדאמה נעלמה. לאחר שקרא לה ולא קיבל מענה, החל לחפש אותה – עד ששמע את נביחותיה והבין כי היא נפלה לתוך בור ביוב עמוק ונמצאת במצוקה.
מתן יצר קשר במהירות עם מוקד החירום של כבאות והצלה, ולוחמי האש של תחנת שדרות, רשף תומר משה וצוות הלוחמים הגיעו תוך זמן קצר והחלו בפעולות חילוץ בעזרת חבלים וציוד ייעודי.
דאמה חולצה במצב טוב והוחזרה למתן לקבלת טיפול וטרינרי.
צפו בתיעוד המרגש >>
מכבאות והצלה מחוז דרום נמסר: לוחמי האש של מחוז דרום רואים חשיבות עליונה בהצלת חיי אדם, בעלי חיים ורכוש, ונמצאים כאן למענכם – תמיד ובכל מצב. בזמן חירום חייגו 102.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








