מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

קבוצת טרלידור הישראלית משיקה מפעל ייצור חדש בלוס אנג'לס

מפעל ישראלי חדש יגן על האמריקאים בהשקעה של כ-5 מיליון דולר

ענקית תעשיית המתכת "טרלידור" הישראלית, חדרה לשוק האמריקאי לפני כ-4 שנים, ומאז התבססה כמובילת שוק בתחום, כעת משיקה את המפעל החדש בלוס אנג'לס.

המפעל החדש בלוס אנגלס טרלידור מלהולנד ברנד

קבוצת טרלידור מונה כיום 5 חברות יצרניות מתעשיית המתכת. לקבוצה 4 מפעלים בישראל, ובימים אלה נפתח המפעל החדש בלוס אנג'לס קליפורניה, על שטח ענק של מעל 6000 מ"ר, בהשקעה של כ-5 מיליון דולר, ואשר יעסיק 100 עובדים.

לדברי הנרי צימרמן, יו”ר קבוצת טרלידור "השקענו במפעל החדש את המיכון המתקדם ביותר בשילוב הטכנולוגיה המתפתחת בשוק ייצור האלומיניום והמתכת. המפעל, אשר הוקם על בסיס הידע המתקדם של מפעלי החברה בישראל, הושק בימים אלה בהשקעה של כ-5 מיליון דולר, ובליווי צמוד של מומחים ישראלים בתחום"

"מה שהבינו בישראל ובאירופה כבר לפני 15-20 שנה בנוגע לשימוש במוצרי אלומיניום, מתחילים להבין עכשיו בארה"ב", אומר צימרמן. "לפני כארבע שנים חדרנו לשוק האמריקאי עם חברת בת של טרלידור בשם "מלהולנד ברנד". בשנים האחרונות התבססנו כמובילי שוק, והמהלך של פתיחת מפעל מקומי הוא הובלה ישירה של התפתחות הענף גם ברמה המקומית בארה"ב. היינו הראשונים להחדיר לשוק האמריקאי מוצרי אלומיניום למעטפת הבית שעד היום הכירו בעיקר עץ וברזל" אומר צימרמן.

המפעל החדש בלוס אנגלס טרלידור מלהולנד ברנד

בשנים האחרונות מתמקדת החברה בחינוך השוק האמריקאי, בלהעביר את המסרים המשקפים את היתרונות הרבים של האלומיניום על פני מתכת ועץ אליהם האמריקאים מורגלים בבניה. "חברת הבת האמריקאית "מולהולנד ברנד" עובדת בשיטה דומה לשיטה בישראל בה הלקוח מקבל שירות מקיף במקום אחד" מסביר צימרמן "החל משלב המכירה בה הלקוח יכול להזמין בהתאמה אישית כל דוגמא העולה על רוחו, ועד התקנה ושירות הכל מסופק דרך החברה. דבר שמתחרים רבים לא מעניקים ללקוחותיהם".

טרלידור אשר נוסדה בשנת 1991 היא חברה ישראלית למוצרי מיגון, הצללה ומעטפת הבית והחצר. כחלוצה בתחום המיגון והאלומיניום על כל יתרונותיו, טרלידור מציעה ללקוחותיה את מגוון המוצרים העשיר והאיכותי ביותר. מבחר מוצרי החברה כולל: שערים וגדרות, סורגים, פרגולות, מעקות חוץ ופנים, משרביות, חיפויים, מסתורים ועוד.

מפעלי החברה שוכנים בקומפלקס גדול בעיר כרמיאל, בשטח כולל של כ-55,000 מ”ר. באמצעות הציוד החדשני ביותר בעולם, מייצרים מידי יום מעל ל-3000 מוצרים ייחודיים בשיטת Taylor Made, על פי דרישת הלקוח/ה. לחברה מערך שיווק, שירות ותפעול מהמקצועיים בארץ עם למעלה מ-50 סוכני מכירות ו-120 צוותי התקנה בפריסה ארצית. חברת טרלידור מעסיקה כ-500 עובדים.

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – כלכלה, נדל”ן הייטק ועסקים לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ

דילוג לתוכן