מבזקים
שיבושים בירושלים: חפץ חשוד עצר את תנועת הרכבת הקלה בקו האדום בשורה לנושאי הנשק: הוארך תוקף רישיונות כלי הירייה ומועדי ההכשרות בשבוע הבא: הלימודים חוזרים בהדרגה וההסעות מתחדשות ראש העין מתכוננת לפסח – סגן מנהל אגף התברואה, רונן ג'ובאני: "חשבתם שנעלמתי? אני פה! רוצים לספור אצבעות?" נפילה במתחם בתי הזיקוק בחיפה; פגיעה ישירה בקריית שמונה ראש העין: אלה זמני פינוי אשפה לפני חג הפסח ובחג הפסח יבנה: חלקי מיירט אותרו בפארק ציבורי ובחצר גן ילדים פצועים בצומת ביל"ו רגע של שפיות וטעם איטלקי: מסעדת פלומינו בירושלים פתוחה במרחב מוגן חום, נחמה וטעם של בית: חודש החצ'פורי הבינלאומי במסעדת פטרה באשדוד בעיצומו – גם במלחמה המסעדה פתוחה כרגיל! נזק, חסימות ועימותים: הפרת סדר אלימה פרצה בירושלים מענה בזק בגבעת שמואל: מיגונית חדשה הוצבה בשכונת השחר תוך פחות מ-24 שעות טלטלה פוליטית ברמלה: עו"ד מלכה מששה מנגיסטו חוברת לקואליציית ראש העיר, מיכאל וידל "מחצלות בלילות": היוזמה של רחובות למען בני הנוער בימי המלחמה "זו בהחלט שליחות לסיע לתושבים בימים כל כך מאתגרים" – ראיון מיוחד עם הילה קרופסקי, דוברת נס ציונה מהפכה של צבע: אזור התעשייה הישן באילת משנה את פניו לזכרו של עמית מגנזי ז"ל: עגלת קפה קהילתית תיפתח בגן החשמל בנס ציונה מודל ייחודי בגבעת שמואל: פעילויות הפגה חברתיות בבתי הספר מעבר למדים: הפנים האנושיות של שוטרי מרחב אילת בשל העסקת שב"ח: צו סגירה מנהלי לעסק לממכר מוצרי עישון בתל אביב

קב"ט תנובה אלכס שפיץ ז"ל שנפל בקרב בעזה הונצח בטקס מרגש במרלוג נתיבות

הטקס התקיים במעמד משפחתו של אלכס ז"ל, יו"ר קבוצת תנובה, חיים גבריאלי, מנכ"ל קבוצת תנובה, גדי קוניא, יו"ר ארגון עובדי תנובה, אחיאב שמחי, סמנכ"ל חטיבת שרשרת אספקה, שגיא שויפלד, וחבריו לעבודה.

תנובה קיימה טקס מרגש להנצחת זכרו של רס"ב אלכסנדר (אלכס) שפיץ ז"ל, תושב כרמיאל שעבד כקב"ט תנובה במשך כ-13 שנים ונפל בדצמבר 2023 בקרב בעזה במהלך שירות מילואים. הטקס נערך במרלוג נתיבות של תנובה, בו שימש אלכס כקב"ט במשך שנים רבות.

הטקס התקיים במעמד משפחתו של אלכס ז"ל, יו"ר קבוצת תנובה, חיים גבריאלי, מנכ"ל קבוצת תנובה, גדי קוניא, יו"ר ארגון עובדי תנובה, אחיאב שמחי, סמנכ"ל חטיבת שרשרת אספקה, שגיא שויפלד, וחבריו לעבודה.

אלכס ז"ל, שעלה ממולדובה, התגייס לצה"ל כלוחם בגדוד 6623, עוצבת 'חוד החנית'. עם פרוץ המלחמה, התגייס עם יחידתו למילואים וב-22/12/2023 נפל על הגנת המולדת בקרב בחאן יונס, תוך שהוא מטפל בחברו שנפצע. בן 41 היה במותו.

אלכס שימש במהלך השנים כקב"ט במרלוג מודיעין, במרלו"ג נתיבות ומרכז המכירות של תנובה, באשקלון. במהלך חייו, הותיר אלכס חותם עמוק בכל מי שהכיר אותו: מנהלים, עמיתים לעבודה, עובדים, חברים – כולם מעידים על אדם צנוע ועניו שכולו לב ונתינה.

במהלך הטקס נחשף מיצג ייחודי על גבי סלע בכניסה למרלוג נתיבות בעיצוב האמן אייל אסולין תושב האזור, שהוקדש לזכרו של אלכס ז"ל וניטע עץ זית כסמל לשלום. המיצג מבטא את עוצמתו וערכיו של אלכס – אדם שהיה לסלע איתן עבור הסובבים אותו.

במהלך הטקס הביע גדי קוניא מנכ"ל קבוצת תנובה את השתתפותו הכנה בצערה של משפחתו ואמר: "לא זכיתי להכיר את אלכס ז"ל אשר פעל כמאמר המשפט המפורסם של ג'ון פ. קנדי "אל תשאל מה ארצך יכולה לעשות למענך, שאל מה אתה יכול לעשות למען ארצך", עד שנהרג לצערנו בקרבות בעזה. המיצג משקף את רוחו האמיצה והמסורה של אלכס שזכרו יישאר כאן לעד ויזכיר לנו תמיד את תרומתו הגדולה ואת האדם המיוחד שהיה".

◼️ הצטרפו לחדשות נתיבות בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות תנובה

דילוג לתוכן