קובי אביבי, ראש מועצת באר טוביה פרסם רשומה לפני דקות אחדות לפיה, "המועצה עושה כל שביכולתה להנגיש את הבדיקות לגילוי נגיף הקורונה לתושביה". לדבריו, "בשבוע האחרון, עם החזרה למוסדות החינוך וכיוון שהורים רבים מסיעים את הילדים בעצמם לבתי הספר, כאשר מתחם קריית החינוך אינו יכול להכיל כמויות גדולות של רכבים, אנו עדים לפקקי תנועה גדולים מהצפוי, להתנהגויות מסוכנות על הכביש, התנהגויות אלימות ולחוסר סבלנות.

"נעשה ניסיון למצוא מקום חלופי במועצה ללא הצלחה, העברנו, לצערנו, בקשה לסגור את המתחם (נעדכן על מועד בהקדם).
בינתיים מועד פתיחת המתחם יתאחר ויחל בשעה 16:00. פירוט מתחמי בדיקות ניתן למצוא באתר פיקוד העורף".
נציין כי רבים מתושבי קרית מלאכי ואף קרית גת, מגיעים אל מתחם בדיקות הקורונה ועורכים בדיקות כנדרש, בשל קרבה לחולים מאומתים או חשש לצורך בידודים.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









