מבזקים
הותר לפרסום: לוחם הימ"מ איתי פרסון ז"ל אותר ללא רוח חיים ראש השנה בקריית גת ובקריית מלאכי: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בפתח תקווה ובגבעת שמואל: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בנתניה: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בנתיבות: 5 מקומות לצאת אליהם בחג עם הילדים ראש השנה בנס ציונה: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה במזכרת בתיה ובקריית עקרון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בשדרות ובעוטף עזה: 5 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה במודיעין מכבים רעות: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בלוד וברמלה: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בכפר סבא ובראש העין: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בירושלים: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה ביבנה וברחובות: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בהרצליה וברמת השרון: 5 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה בדימונה, ערד ומצפה רמון: 6 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה בגדרה ובגן יבנה: 5 מקומות לצאת אליהם בלי להתרחק ראש השנה בגבעתיים וברמת גן: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בבת ים, חולון וראשון לציון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בבאר שבע והנגב: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בבאר יעקב: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג

קול קורא ליצירת לוגו וסלוגן לחגיגות ה-130 לרחובות

עיריית רחובות והחברה העירונית רחובות לתרבות ספורט ונופש בע"מ, החלו את ההכנות לקראת חגיגות שנת ה- 130 להקמת העיר רחובות . במועצת העיר הוקמה וועדת ציבורית המורכבת מאנשי מקצוע ומחברי מועצה שיובילו את ארגון החגיגות, בראשות חבר המועצה מחזיק תיק התרבות עודד עמרם.

עודד עמרם, יו"ר ועדת ההיגוי לחגיגות ה-130

עמרם, יחד עם מנכ"ל העירייה דורון מילברג ומנכ"ל החברה העירונית איציק עובדיה כבר ערכו מספר ישיבות לבחינת הצעות רלוונטיות שיוצגו בפני הוועדה להחלטתה. בימים אלה מפרסמות העירייה והחברה העירונית קול קורא לקבלת הצעות מקוריות ליצירת לוגו וסלוגן, אשר ילוו את כלל הפרסומים והאירועים של החגיגות לאורך השנה כולה. על הלוגו להיות צבעוני במידה, ולבטא את המאורע החגיגי ואת רוחה ואופיה של העיר; על הסלוגן להיות קצר וקליט.

מנכ"ל עיריית רחובות, דורון מילברג

את ההצעות יש לשלוח לדוברות העירייה עד סוף החודש , ומהן תובאנה הצעות הסופיות לבחירת הוועדה הציבורית. ראש העיר, רחמים מלול: "מזה מספר שבועות שאנו פועלים לתכנון חגיגות ה- 130 לעיר. אנחנו גאים ושמחים לעסוק בכך, ואני מזמין את התושבים שיש להם הצעות רלוונטיות כיצד לחגוג את השנה המיוחדת הזו, לפנות אלינו".

חבר המועצה עודד עמרם:  "אנחנו בעיצומם של התכנונים לשנה הבאה, וקיבלנו הצעות רבות מחברי מועצה ותושבים. הוועדה הציבורית תתכנס בקרוב על מנת לתת את הטון לחגיגות . כעת אנו מתחילים עם בחירת לוגו וסלוגן ונשמח לקבל מגוון של הצעות יצירתיות".

 המסמך המלא לקבלת הצעות – באתר העירייה ובאתר החברה העירונית, בקישור הזה:  https://www.rehovot.muni.il/news/759/

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן