מבזקים
שתי נשים מראשון לציון הגיעו לשמיר עם קוצר נשימה; מצבן קל פרשת עבירות מין חמורות בקטינים באילת: הצהרת תובע נגד בן 18 משבר במכבי אשקלון: העירייה להורים – אל תשלחו את הילדים לאימונים החל ממחר רחובות: חסימות וחניה מוגבלת לקראת הפועל ר״ג–מכבי ת״א רמת גן: מיליוני שקלים יושקעו בשדרוג תיאטרון ר״ג והמרכז הקהילתי הסמוך אופקים: פועל בן 45 נפצע בינוני בתאונת עבודה באזור התעשייה קריית האומנים: כיכר יהודה בארקן תיחסם בלילות בשל עבודות להקמת תחנת הרכבת ראש עיריית אופקים דורש מקושמרו התנצלות בשידור חי תנובה נכנסת לשוק תוספי התזונה: משיקה את HOLIS עם 11 מוצרים ב־9 קטגוריות וילנסקי פינת שמר: שלומית אהרון וקובי אפללו במופע מחווה חגיגי במודיעין חולון: ויכוח על רעש הסתיים בדקירה – כתב אישום נגד תושב העיר עוד עמדות טעינה בדימונה: כמה יהיו בעיר אחרי ההרחבה? חשש כבד לחייו של בן 30 מאשקלון הופעות, סיורים וחופשות מוזלות: ירושלים פותחת את חודש התיירות פרויקט המגורים הרביעי של פרשקובסקי ברחובות יוצא לדרך בהשקעה של 5 מיליון שקל: רשת סיטי מרקט מגיעה לנתיבות בילוי עם הנכדים בלי לשלם על הכניסה: ההטבה החדשה לאזרחים ותיקים אופנה בהשראת ג׳ירפות ופרפרים: הבילוי המשפחתי שמחכה בחנוכה ברמת גן בין התמונות לסיפורים האישיים: התערוכה המרגשת שהתקיימה בעיריית בת ים מכוניות אספנות נדירות יגיעו לירוחם: שיירה מיוחדת תעבור ברחובות העיר

קריית גת: איחוד הצלה משיק אמבולנס חדש, אופנולנס ודפיברילטורים נוספים

האמבולנס החדש יצטרף לשירות הרפואי של איחוד הצלה בעיר ובמועצות האזוריות בסביבתה ויחזק את יכולת הארגון להעניק טיפול רפואי דחוף ומציל חיים באזור.

אירוע מרגש במיוחד התקיים אמש (חמישי) בעיר קריית גת, בו השיק ארגון המתנדבים הלאומי איחוד הצלה – אמבולנס חדש, אופנולנס חדש ומכשירי דפיברילטור נוספים, כל זאת במעמד מכובד ומרגש.

האמבולנס החדש יצטרף לשירות הרפואי של איחוד הצלה בעיר ובמועצות האזוריות בסביבתה ויחזק את יכולת הארגון להעניק טיפול רפואי דחוף ומציל חיים באזור.

בנוסף, ביוזמת נשיא ומייסד איחוד הצלה אלי ביר שנכח באירוע, הושק בהפתעה אופנולנס חדש, אשר הוענק למתנדב טל הררי, והוקדש לזכר בנו מלאכי יהודה הררי, שנפל במלחמת "חרבות ברזל", האופנולנס יישא את שמו של מלאכי ז"ל ויהיה סמל של תרומת האופנולנס וכל פעילותו תהיה למען זכרו של בנו.

כחלק מההשקה, הושקו גם ארבעה מכשירי דפיברילטור חדשים, אשר ישמשו את צוותי איחוד הצלה ויתרמו להצלת חיים במקרי חירום רפואיים.

אירוע מרגש נוסף נרשם בערב זה והפתיע את המתנדבים כאשר לאולם הגיעה חן חיה יזראלוב, בת 25 תושבת העיר, שבאה להודות למתנדבי איחוד הצלה שהצילו את חייה לאחר שנפצעה קשה מאוד בתאונת דרכים בכביש 35 סמוך לצומת גבעתי לפני חצי שנה. בתאונה זו, נהרגה אחת מחברותיה, ושתי חברות נוספות נפגעו קשה. חן, שהייתה בין הניצולים, הודתה והדגישה את חשיבות העזרה הרפואית המהירה וההצלה שהעניקו לה המתנדבים.

בין הנוכחים המכובדים באירוע היו סגל פיקוד משטרת קריית גת בראשות מפקד התחנה סנ"צ אלדד אלישיב, ראש המועצה האזורית יואב נתי לרנר, קב"ט המועצה האזורית יואב רותם לוי, חבר מועצת העיר ומחזיק תיק הרווחה והבריאות זלמן הכט, מנהלת פרוייקטים ואירועים אוריה אריס, מנכ"ל מעלה צבי פרוכטר, נשיא ומייסד איחוד הצלה אלי ביר, סמנכ"ל חטיבת מתנדבים ותפעול לייזר היימן, לצד חברי הנהלת איחוד הצלה.

האירוע כלל ארוחת ערב עשירה ופעילות חברתית מגבשת, בה נהנו המתנדבים ומשתתפי האירוע מהזדמנות להכיר ולהתחבר.

סמנכ"ל חטיבת מתנדבים ותפעול לייזר היימן: "טל הררי הוא חלק ממשפחת איחוד הצלה, וכמו משפחה כולנו התאבלנו יחד איתם עם נפילת בנם מלאכי יהודה הי"ד, היום אנחנו זוכים יחד עם משפחת הררי להנציח את זכרו כאשר כל הצלת החיים שתהיה על ידי אביו היקר באמצעות האופנולנס החדש תיזקף לזכותו. אנו נמשיך ללוות את משחת הררי היקרה יחד עם כלל משפחות השכול מקרב המתנדבים ומי יתן שאלו יהיו הנופלים האחרונים במלחמות ישראל".

ראש סניף איחוד הצלה בקריית גת שלומי בדיחי וסגנו יענקי וינברג מודים לכל המשתתפים ולוקחי החסות על האירוע ומאחלים המשך עשייה מבורכת לטובת הציבור, תוך שמירה על ערכי ההתנדבות והערבות ההדדית שמייחדים את מתנדבי איחוד הצלה.

◼️ הצטרפו לחדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מענדי קונרט - לאיחוד הצלה

דילוג לתוכן