פאב בקריית מלאכי נסגר בצו מנהלי למשך 30 ימים, לאחר שבפעילות של שוטרי תחנת קריית מלאכי נחשף כי שימש, על פי המשטרה, כבית הימורים בלתי חוקיים.
הפעילות בוצעה במסגרת אכיפה ממוקדת נגד עבירות הימורים ומחוללי פשיעה מרכזיים בעיר. בעקבות הממצאים פעלו שוטרי הרישוי של תחנת קריית מלאכי ומרחב לכיש לסגירת המקום.
מפקד מחוז דרום במשטרה, ניצב חיים בובליל, חתם על צו סגירה מנהלי לבית העסק לתקופה של 30 ימים.
בעל העסק עוכב לחקירה בתחנת המשטרה, ובסיומה שוחרר בתנאים מגבילים. עם השלמת החקירה יועבר התיק לעיון יחידת תביעות הרישוי במחוז הדרומי, לצורך בחינת הגשת כתב אישום ובקשה לסגירת העסק עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.
במשטרה מסרו כי ימשיכו לפעול נגד עבירות פליליות והימורים בלתי חוקיים, במטרה לשמור על ביטחון הציבור ועל איכות חייהם של תושבי קריית מלאכי.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









