מבזקים
אמזון השעתה משלוחים לישראל? דרור אהרון דורש: דיון פרונטלי ולא מקוון בהתנגדויות למתחם "הראשונים" קריית מלאכי: נהג נעצר עם פי 5 מהאלכוהול המותר לאחר שהתנגש ברכב חונה גן יבנה לא עוצרת: שיירת שמחה, שמרטפייה וחמ״ל שפועל סביב השעון תקציב 2026 בנתניה גדל ל – 2.437 מיליארד ש״ח בת ים בזמן המלחמה: בת מצווה, חתונה ותרומת דם הפכו ליום של חסד דרום לבנון: מחבלים חוסלו ומבני טרור של חיזבאללה הותקפו גם מחוץ לבית: הנוער של בית שמש מחבק את המשפחות שפונו ניסיון הברחת סם לבית מעצר ירושלים נבלם בקליטת עצור חדש מפקד פיקוד העורף בגבעתיים: “העיר פועלת במהירות ובמסירות” רחובות: בת 80 התמוטטה בדרכה למרחב מוגן בזמן האזעקה מזכרת בתיה, להבים, באר יעקב וקריית מלאכי: תחנות הרכבת חוזרות לפעילות תל אביב, ירושלים ואשקלון בראש: יותר מ – 9,100 תביעות הוגשו למס רכוש מאז תחילת המלחמה פתח תקווה מתאבלת: שני תושבי העיר נהרגו מפגיעת טיל ביהוד ראשי הרשויות לנתניהו: “יש לך את הגב להמשיך עד הסוף” ניצל את נזקי הנפילה? חשוד מרחובות נעצר בתל אביב אחרי השיגורים לישראל: צה״ל תקף מפקדות חיזבאללה בכפר אנצר לידה מפתיעה בדרך: תינוק נולד באמבולנס מקריית גת רובין ריד בית דפוס דיגיטלי – כל פתרונות ההדפסה במקום אחד תל אביב: מנכ״ל התעשייה האווירית קיבל הוקרה בכנס האיכות

קרינה ארייב שחזרה מן השבי: שרדתי בשביל לזכור, שרדתי בשביל לספר

שורדת השבי קרינה ארייב, ששוחררה לפני כשבועיים משבי החמאס, העבירה מסר מצולם שהוקרן כעת בעצרת המרכזית במשפחות החטופים בכיכר החטופים.

שורדת השבי קרינה ארייב, ששוחררה לפני כשבועיים משבי החמאס, העבירה מסר מצולם שהוקרן הערב [שבת] בעצרת המרכזית במשפחות החטופים בכיכר החטופים. להלן דבריה המלאים:

״שלום לכולם, למי שלא מכיר אותי – אני קרינה ארייב ואני בת 20, ועד לפני ממש כמה ימים עדיין הייתי חטופה בעזה. אבל היום אני יושבת פה מולכם, ועדיין זה מרגיש לי כמו חלום, אני שרדתי, ואני לא יכולה להמשיך, כאילו כלום לא קרה, שרדתי בשביל לזכור, שרדתי בשביל לספר.

ובמיוחד בשביל להשמיע, את הקול של החברות שלי שהיו איתי ביום הארור הזה ואני אעשה כל מה שאני יכולה בשביל לספר כל מה שאני יודעת. הימים שם היו סיוט, באמת היו פעמים שאמרתי לעצמי – זהו, את לא תצאי משם יותר, אבל אז ראיתי אתכם, וראיתי את כל העצרות ואת האנשים שיצאו לרחובות בשבילנו.

נחשפתי לתמיכה הענקית שלכם ולמאבק וזה מה שהציל אותי, זה מה שהחזיק אותי ונתן לי את התקווה להמשיך ולהלחם באמונה גדולה שאני עוד אחזור הביתה.

ולכן אני פה, ואני רוצה לומר לכם שאסור לנו לעצור, זה עדיין לא נגמר. יש שם עוד חטופים שצריכים לחזור הביתה ואנחנו חייבים לעשות הכל בשביל שכולם יחזרו, אנחנו הקול שלהם, אנחנו התקווה שלהם. אני מחויבת להחזיר אותם גם הביתה.

אני לא שוכחת לרגע את ההקרבה של חיילי צה״ל, ואני יודעת שהיום אני כאן בזכותם, בזכות אלה שנלחמו כדי להציל אותנו ובזכות אלה שהקריבו את החיים שלהם כדי להגן עלינו ועל העם שלנו, יש חיילים שלא חזרו מהקרב הזה, שהקריבו את החיים שלהם כדי שאנחנו נשב כאן היום ואני מודה להם ולמשפחות שלהם מכל הלב.
אין לי מילים שיכולות לנחם, אבל אני רוצה שתדעו שאני וכל העם לעולם לא נשכח אותם.

אני רוצה לומר תודה לכל מי שתמך במשפחה שלי בכל דרך אפשרית – במילים, במעשים, במחשבות – זה לא מובן מאליו.

אני רוצה גם לומר תודה לכל משפחות החטופים, שלמרות הכאב הבלתי נתפס, והדעות השונות, הפכתם להיות משפחה אחת גדולה, ואור גדול שהאיר גם את כל העם.

אל תשכחו את האחדות הזאת, אל תאבדו אותה, זה מה שהציל אותנו וזה מה שיחזיר את כולם הביתה. וגם אחרי שבעזרת השם האחרון יחזור, אל תשכחו את זה.

אני רוצה להודות לך הנשיא טראמפ – בזכותך העסקה הזו התאפשרה, כעת אנחנו צריכים מנהיגות חזקה שתעזור לנו לעבור משלב א׳ לשלב ב׳, ואני באמת מאמינה שיש בכוחך ובנחישותך לגרום לזה להצליח – ועם ישראל חי!״

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות מטה המשפחות להחזרת החטופים

דילוג לתוכן