מבזקים
גבר בן 78 אותר ללא רוח חיים במע"ר באשדוד – זמן רב לאחר מותו זמני כניסת שבת ויציאת שבת "לב ענק מלא בכבוד לבני אדם" – העיר רחובות נפרדת מאגדת הכדורגל שלמה קירט ז"ל עדכון הנחיות פיקוד העורף – עד יום שני תאונה עם מעורבות שלושה כלי רכב באשקלון: שלושה נפגעים פונו לבית החולים משה שטה: "בחרתי לפעול מבפנים למען התושבים" שימו לב! זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים הרצליה נפרדת מליאם: אלפים מלווים את סמל ליאם בן חמו בדרכו האחרונה עומס חריג בחופי ראשון לציון: החניונים מלאים – בעירייה קוראים להימנע מהגעה ברכב הקיץ הזה מתחיל אחרת ברחובות: רישוי קייטנות בלי בירוקרטיה יבנה משנה את חג המדורות: בטוח, מצומצם ומפוקח תל אביב צועדת: אחד במאי חוזר לרחובות העיר מסיבת טבע בירוחם הסתיימה בדרמה: דקירה ופיזור המוני פארק עמק הצבאים בירושלים ייסגר מחשש להתפשטות נגיף טרגדיה ברחובות: כדורגלן העבר שלמה קירט נהרג בתחנת הרכבת נתניה: בן 87 טבע בחוף פולג ופונה במצב אנוש דרמה בערבה: צנחן נלכד על עמוד חשמל במתח גבוה וחולץ במבצע מורכב תצפית אחת, מסר אחד: המהלך החדש של משרד החוץ חוצה מחוזות: מתנדבי זק"א באשקלון השלימו את הטיפול בכבוד המת מהאירוע הקשה ברחובות ללא מיקסר: עוגת שוקולד לשבת בעשר דקות!

ראש העין חוגגת 50 שנות מוסיקה: השקת מוזיאון המנדולינות ומפגש בין – דורי מרגש

דורות של נגנים מתאחדים בבית התזמורת הישן לטקס חגיגי ונוסטלגי בנר רביעי של חנוכה

במשך חמישה עשורים, התזמורת הייתה חלק בלתי נפרד מהנוף התרבותי של העיר והעניקה לדורות של תושבים את קסם המנדולינה והמוזיקה הקלאסית. לאחר חמישים שנות פעילות ברוכה של תזמורת המנדולינות של ראש העין בהדרכתו המסורה של המנצח בנימין בילסקי, אנו גאים לחנוך את "מוזיאון המנדולינות" בהתכנסות מרגשת בבית התזמורת הישן והאהוב ברחוב וולפסון 20 (כיום מועדון הגמלאים).

בשנים האחרונות התאחדו נגני התזמורת מכל שנות קיומה לנגינה משותפת וחווייתית. דורות שונים של נגנים לתזמורת אחת. חברי התזמורת הוותיקים מהשנים הראשונות מנגנים לצד נגנים צעירים יותר שהצטרפו בשנים מאוחרות יותר ויחד יוצרים הרמוניה מוזיקלית ואנושית ייחודית. מפגשים מרגשים שבהם חודש הקשר המוזיקלי והאישי, וחוו את הקסם של הנגינה המשותפת מחדש.

כעת, כשאנו פותחים פרק חדש, אנו מזמינים את כל ותיקי הנגנים לדורותיהם להצטרף אלינו למפגש נוסטלגי וחגיגי.

האירוע ביום רביעי, נר רביעי של חנוכה, כ"ז בכסלו 17/12/2025 בשעה 18:30 במועדון הגמלאים, רח' וולפסון 20.

ראש העיר רז שגיא, שיגיע לכבד את המעמד, אמר: "מוזיאון המנדולינות הוא לא רק הוקרה לעשייה מוזיקלית, הוא הנצחה של דור שהניח אבני יסוד לתרבות בעיר. זהו פרק מרגש בהיסטוריה של ראש העין, של האנשים שיצרו משהו גדול מרצף של צלילים – הם יצרו קהילה."


◼️ חדשות ראש העין בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית ראש העין

דילוג לתוכן