לונה פארק, בריכה, איי ג'אמפ? תאמינו לראש העיר יוסי ברודני – אין על קייטנת ראש העיר! כמיטב המסורת, עצר ברודני את שגרת עבודתו למען תושבי גבעת שמואל, והפך ל"מדריך בקייטנה" לחצי יום, במהלכו אירח בלשכתו את ילדי גן "קרן אור" הלוקחים חלק בקייטנת המתנ"ס.
42 "זאטוטים מתוקים מדבש" נכנסו בשירה ובשמחה לבניין העירייה, והעמידו את כל העובדים על הרגליים. האווירה הייתה חגיגית ועליזה במיוחד: ראש העיר והילדים שרו, רקדו, הרכיבו פאזלים, סיפרו סיפורים, שיחקו כדורגל, עשו בלונים מבועות סבון ואף זכו לסקופ קטן מברודני על אטרקציה שווה לילדים שנפתחת בעוד חודש בגבעה!
ראש העיר התפעל במיוחד מהילדים ומהצוות: "ילדי קייטנת קרן אור, היה לי לעונג להיות המדריך שלכם בקייטנה. טירנה וכל צוות הגן שאפו ענק! ראיתי את התוצרים, את הפרחים שאתם משקים יום יום, זכינו בכן!"
לדברי ברודני, האירוח בלשכתו הוא דוגמה לקייטנה עליזה ושמחה באמת, המשקפת את הקהילתיות והחום המאפיינים את גבעת שמואל.
◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן















