מבזקים
לפני זמן קצר: רקטות שוגרו מארגון הטרור חיזבאללה חוגגים עצמאות 78 בגבעת שמואל: למרות האתגרים – העיר תלבש חג גבעת שמואל חוגגת עצמאות 78 בפארק רמון ובשכונות העיר אוהדי בית״ר ירושלים פקדו את קברי 120 הנופלים והניחו צעיפי הנצחה ראשון לציון: תינוקת בת חצי שנה חולצה בשלום מרכב אשדוד מתייחדת עם זכר הנופלים: טקס מרגש במקיף ז’ בהשתתפות משפחות שכולות ותלמידים נתניה: פעוט ננעל ברכב וחולץ בשלום בליבנו לעד: אלפים מיבנה התייחדו עם זכר הנופלים בטקס המרכזי בחלקה הצבאית אשדוד נערכת ליום העצמאות: אלפי תושבים צפויים לפארקים – והעירייה מגבירה היערכות וניקיון מצטיין הנשיא מאשקלון: קמ״א נ׳ הוכר כאחד ממצטייני יום העצמאות ה-78 אשקלון מתכוננת ליום העצמאות: העיר נצבעה בכחול־לבן עם אלפי דגלים ומיצגי תאורה ברחבי העיר בין פרקים לפסוקים: חידון התנ״ך הראשון בנווה עמית יוצא לדרך בירושלים רס"ר קובי טל מאופקים נבחר לדגלן בטקס המשואות בהר הרצל באר שבע גאה: סמל שני עדי צמח תייצג את העיר בטקס המשואות בהר הרצל "הם כותבים בדם את ההיסטוריה": הטקס המרגש במקיף א’ אשדוד – והמסר החד של ראש העיר אשדוד זוכרת: טקסי זיכרון ושירי לוחמים נערכו במקביל לעצרת המרכזית – "בזכותם ובאחריותנו" היערכות שיא בדרום: המחוז הדרומי נערך לאירועי הזיכרון ולחגיגות העצמאות אילת מרכינה ראש: אלפים השתתפו בטקס הממלכתי בחלקה הצבאית רמלה שרה וזוכרת: ערב שירי לוחמים מרגש חיבר בין כאב לתקווה יצא לשליחות חסד – ונרצח בדרך: סיפורו של הרב יצחק צייגר

רגע היסטורי בוושינגטון: ברכת האדמו"ר פינטו לראש הממשלה נתניהו

דרמה רוחנית ומדינית נרשמה בוושינגטון! במהלך ביקור מדיני טעון ורצוף פגישות קריטיות, בהן פגישה מכרעת עם נשיא ארה"ב, זכה ראש הממשלה בנימין נתניהו, יחד עם רעייתו הגברת שרה נתניהו, לפגישה יוצאת דופן ומרגשת במיוחד עם כ"ק האדמו"ר רבי יאשיהו יוסף פינטו שליט"א – מנהיג קהילות "שובה ישראל" בארץ וברחבי העולם.

דרמה רוחנית ומדינית נרשמה בוושינגטון! במהלך ביקור מדיני טעון ורצוף פגישות קריטיות, בהן פגישה מכרעת עם נשיא ארה"ב, זכה ראש הממשלה בנימין נתניהו, יחד עם רעייתו הגברת שרה נתניהו, לפגישה יוצאת דופן ומרגשת במיוחד עם כ"ק האדמו"ר רבי יאשיהו יוסף פינטו שליט"א – מנהיג קהילות "שובה ישראל" בארץ וברחבי העולם.

הפגישה המרוממת התקיימה בזמן שראש הממשלה מקיים סדרת דיונים אסטרטגיים בוושינגטון, כולל מפגש עתיר ציפיות עם נשיא ארה"ב. בשיא המתח המדיני, העניק האדמו"ר פינטו שליט"א ברכה מיוחדת ועוצמתית לשלום העם והמדינה.

ברכה זו, הניתנת מתוך אחריות רוחנית עמוקה והנהגה שמאירה את הדרך גם בשעות קריטיות אלו, מהווה נקודת אור וחיזוק עצום למנהיגות ישראל. עצם קיומה של הפגישה, בעיצומו של ביקור מדיני כה חשוב, מדגיש את משקלה הרוחני והציבורי של הברכה.

בזמן שעיני העולם נשואות לוושינגטון, והדיונים על עתיד המזרח התיכון נישאים בחלל האוויר, הפגישה בין ראש הממשלה לאדמו"ר פינטו שליט"א משגרת מסר חד-משמעי: גם בעולם של פוליטיקה גבוהה ואינטרסים מורכבים, הכוח הרוחני והברכה העליונה הם נדבכים חיוניים לחיזוק העם והמדינה. זוהי עדות מרגשת לכוחה של האמונה להאיר את הדרך גם בעתות סערה ומחלוקת, ומקור לתקווה והשראה.

 

◼️ הצטרפו לחדשות אקטואליה ופוליטיקה ארצית ומקומית בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אינסטגרם הרב פינטו

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן