מבזקים
אחרי הדחייה בשל המלחמה: שבוע החינוך של גבעתיים יוצא לדרך פיצה האט למען משפחת זלקה: קרן סיוע ותרומת משכורתו של ימנו ז"ל מזל טוב: חבר מועצת העיר רחובות גיא צור הפך לסבא צביקה ברוט כבש את המקום הראשון: תושבי בת-ים הכי מרוצים מתפקוד ראש העיר – וזו תגובתו סערה סביב שולחן האוכל: הקומדיה הצרפתית המצליחה "שם פרטי" מגיעה לאופקים ובאר שבע שימו לב: חסימת תנועה ברחוב יצחק משקה ברחובות עקב עבודות תחזוקה נהגים שימו לב: עבודות לילה וצמצומי נתיבים בכביש 41 מוכנות לכל תרחיש: תרגיל חירום רחב היקף נערך בראש העין נתנאל אנגל, חובש מד"א שטיפל בימנו זלקה ז"ל: "יש אירועים שאתה לא מסיים בסיום הפינוי" המגפה השקטה: גבר כבן 53 אותר ללא רוח חיים במצב ריקבון בביתו ברמת השרון פתח תקווה מנציחה: היכל ספורט חדש יוקם לזכרו של ימנו זלקה ז"ל סגנית שר החוץ בסיור בדרום הר חברון: "קמפיין שקרי ומנותק מהמציאות נגד ההתיישבות" הגבלות מחמירות לל"ג בעומר 2026: נציב הכבאות חתם על צו איסור הבערת אש חוזרים לאיזון במודיעין: פעילות "יוגה בפארק" חוזרת לפארק הדגים פנים לקהילה | סיפורו של מתנדב איחוד הצלה מאשדוד, נועם בן גיגי: "לראות את החיים חוזרים לאדם זה רגע שנחרט בנשמה לנצח" פנים לקהילה: סיפורה של שמחה לאה אלון – המיילדת מקריית מלאכי פנים לקהילה | "פתאום זיהיתי את קרוב המשפחה שלי": הרגע המטלטל של מאיר זנדר, מתנדב איחוד הצלה בתוך האמבולנס פנים לקהילה: מרדכי פרידמן – הכירו את מתנדב איחוד הצלה, עובד סוציאלי מבית שמש שמטפל בגוף ובנפש ברגעי המשבר פנים לקהילה: אביאל כהן – איש השטח מאשקלון ששבר את תקרת הזכוכית והתנדב לאיחוד הצלה פנים לקהילה | הכירו את מפקד זק"א באשדוד, אייזיק רוטנר: "הדלק האמיתי הוא האושר שבנתינה ללא רצון בתמורה או קרדיט"

רועי כהן, מספר 2 במפלגת תנופה: "העצמאים נפגעו הכי קשה במשבר הקורונה"

עו״ד רועי כהן נשיא להב ומועמד מס 2 במפלגת תנופה בראשות עפר שלח התייחס לדו"ח העוני ואמר: "העצמאים נפגעו הכי קשה במשבר הקורונה בשנת 2020.

לדבריו, "הכתובת הייתה על הקיר, דו״ח הביטוח הלאומי על מימדי העוני בחברה הישראלית הוא תעודת עניות לממשלה שנתפסה עם המכנסיים למטה במשבר הקורונה בכל הקשור לרשת ביטחון סוציאלית לעצמאים, לאור ממצאי הדוח הגיע הזמן שהממשלה תיקח אחריות על הנתונים ושראש הממשלה בנימין נתניהו יכנס מסיבת עיתונאים ויתנצל בפומבי בפני עשרות אלפי משפחות של עצמאים שהוא וממשלתו דרדרו אל מתחת לקו העוני וייקח עוד שנים רבות עד שיצאו ממציאות עגומה זו".

דילוג לתוכן