מבזקים
צה״ל: חוסלו שלושה מפקדי חמאס, בהם שניים שהשתתפו בטבח 7 באוקטובר אשקלון הצביעה יותר, אבל נשארה מאחור: הנתון המפתיע של בחירות 2026 לאחר ספירת 88.1% מהקלפיות באשדוד: הליכוד מוביל, ישראל ביתנו שנייה אילת של שתי מערכות בחירות: ברובע 8 הצביעו 67%, בערבה רק 41% 44,264 מצביעים ברמלה – לאחר ספירת 60% מהקלפיות: הליכוד מוביל עם 37.9% 74.6% הצבעה באופקים: רמת השקד בראש; הליכוד מוביל עם 46.1% מהקולות 111,632 מצביעים בחולון: הליכוד מוביל עם 32.6%, ישר שנייה עם 20.1% בדימונה: הליכוד מוביל עם 54.1% מהקולות; עלייה בשיעור ההצבעה בעיר 69,048 מצביעים בהרצליה: ישר מובילה עם 33.6%, הליכוד שני המפלגות התחלפו, הרגל אחד נשאר: הסיפור של גני תקווה בקלפי לאחר ספירת 63.6% מהקלפיות בלוד: הליכוד מוביל, הרשימה המשותפת שנייה כפר סבא הצביעה, אבל לא באותה עוצמה: הפער הגדול בין השכונות נחשף לאחר ספירת 99.2% מהקלפיות בירושלים: יהדות התורה מובילה עם 23.3% נתיבות אחרי סגירת הקלפיות: כמעט שליש מהמצביעים הגיעו מאזור אחד בעיר 129,292 מצביעים בנתניה – הליכוד מוביל עם 34.9% שני קצוות באותה ירוחם: 82.3% הצבעה באזור אחד, רק 59.2% באחר נס ציונה הצביעה, אבל לא באותו קצב: פער של 11 נקודות בין אזורי העיר מצפה רמון כבר עברה את הבחירות הקודמות, אבל הפער מהארץ עדיין גדול יהוד מונוסון: קריית הסביונים בראש, מכב"י בתחתית – הפער שמסתתר מאחורי נתוני ההצבעה מזכרת בתיה יצאה להצביע: בבר לב הגיעו ל – 82.9%, ומה קרה בשאר היישוב?

רחמים מלול מברך את סגן ראש העיר יניב מרקוביץ' לרגל הולדתו ה-39: "שיעמוד מתחת לחופה עם 1500 איש"

בעיריית רחובות צהלה ושמחה: היום (שישי) נחגג יום הולדתו של סגן ראש עיריית רחובות ומחזיק תיק חזות העיר, עו"ד יניב מרקוביץ' שחוגג 39 אביבים. בחדר הישיבות ציפתה ליניב הפתעה – ראש העיר רחמים מלול, המנכ"ל דורון מילברג וממלא המקום בנצי שרעבי עם האקססוריז שחובה בכל יומולדת: עוגות ובלונים – וגם ברכה מרגשת במיוחד.

מי שהקדיש ברכה מיוחדת הלא הוא ראש העיר, רחמים מלול: "הוא נטל עליו תפקיד קשה לשפר את חזות העיר ולדאוג לניקיונה. ברוך ה' כבר שנה וחצי הוא בתפקיד ורואים את השיפור, ואני מאוד מקווה שיתמיד בזה". מלול לא שכח את הפן החשוב מכל: "בתחום האישי איחלתי לו שימצא בת זוג ויעמוד מתחת לחופה, ונחגוג לו לא עם 50 איש בגלל מגבלות הקורונה, אלא עם 1500 איש".

מספר שבועות לפניכן, מרקוביץ' העניק ראיון חושפני בה סיפר על הזיקה שלו לעיר. "אני רחובותי שורשי, כל חיי אני בעיר הזאת- אוהב אותה אהבת אמת ומעולם לא עזבתי את העיר". כעת התושבים, ראש העיר וחברי המועצה רוצים להביע את אהבתם חזרה.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן