
חברת נמל אשדוד רכשה 5 מלגזות חשמל חדשות כחלק מתהליך ההתייעלות וההכנה לתחרות
חברת נמל אשדוד ממשיכה בתהליכי התייעלות עם הגעתן של 5 מלגזות חשמל חדשות תוצרת חברת LINDE. המלגזות החדשות יחליפו מלגזות 2.5 טון ישנות תוצרת חברת HYSTER. מדובר במלגזות חדשניות, בעלות מערכת בקרת משטר עבודה ושמירה על בטיחות. מדובר באחת המערכות המתקדמות בעולם, אשר לוקחת בחשבון פרמטרים שונים כגון משקל המטען, מיקומו של מרכז הכובד על הקלשון, גובה של משקל מורם, וזווית הטיה. בהתאם לכך, המערכת יכולה להוריד את כושר ההרמה במידת הצורך, ואף מסוגלת לעצור את המשך המלגזה במקרה של סכנה בעקבות הפעלה לא בטיחותית.
מתוך חמש המלגזות, שתיים מתוכן הן בעלות תורן וקבינה נמוכות יותר ומותאמות לעבודה בתוך המכולות שתיים נוספות יעבדו בתוך מחסן כלי סוורות, והנן בעלות גובה קבינה סטנדרטית עם קלשונים ארוכים באורך 2 מטר, וגובה הרמה מעל 4.5 מטר. המלגזה החמישית והאחרונה זהה במאפייניה לשתי מלגזות מחסן סוורות, אך הקלשונים שלה מותאמים לעבודה במחסן חלפים ועל כן הם קצרים יותר, באורך של 1.6 מטר.
אלי בר יוסף, ממלא מקום מנכ"ל נמל אשדוד, מסר כי: "חברת נמל אשדוד משקיעה משאבים רבים על מנת להביא לשדרוג והתייעלות המערך התפעולי, במטרה להביא ללקוחות שלנו את השירות המהיר, היעיל, והבטוח ביותר. המלגזות החדשניות מהוות צעד נוסף אשר יאפשר לנמל להיערך לתחרות ולהמשיך להיות הנמל של ישראל".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








