מבזקים
גבר נדקר בבאר שבע במהלך הלילה ופונה לסורוקה במצב בינוני המטען כבר הוצמד לרכב: כך נמנעה פגיעה פלילית חמורה באשדוד נתב"ג בדרך לשדרוג משמעותי: מלון חדש יוקם בצמוד לטרמינל 3 חבריו דאגו אחרי שלא ענה: גבר כבן 60 אותר ללא רוח חיים בדירה בבת ים בין הביטחון לפיתוח העירוני: ראש עיריית רמלה נפגש עם ראש הממשלה בן 15 מרמלה נמלט מהשוטרים כשברשותו אקדח – ונעצר בתום מרדף בג'וואריש בגיל 17 הוא נלחם בנאצים, בגיל 98 רחובות עדיין זוכרת אותו אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול

רמלה: הורים לתלמידי 'רונה רמון' שבתו – לא תאמינו לתמונות!!

שורה של טענות קשות נגד בית הספר 'רונה רמון'

הורים לתלמידים ב'רונה רמון' החליטו לעשות מעשה ולשבות, זאת חרף שורה של טענות – לפיהן "בית הספר הצומח רונה רמון הפך בין רגע לבית רוחות רפאים מבטון, חיציו בנוי חיציו תלוי בן ייאוש לתקווה כי הבנייה בו לא הסתיימה".

ברשומה שהועלתה לפני זמן קצר (שלישי) לפייסבוק ציינו ההורים כי "זו הדרך שלנו ההורים להגיד די" והוסיפו: "היום, לאחר שנה וחצי של התעסקות בלתי פוסקת מול עיריית רמלה, מחלקת החינוך בעירייה, מחלקת הפיקוח בעיר, משרד החינוך, ומשרד התחבורה ולאחר שכל הפניות לא נענו ולא טופלו הורי בית הספר ברונה רמון אמרו די! הנהגת הורי בית הספר בשיתוף פעולה מלא של הורי התלמידים ובעזרתה האדיבה של יושבת ראש ההנהגה העירונית החלטנו לקחת את המושכות לידיים ולעצור את רכבת ההרים הקורסת הזו. תלמידי בית הספר של רונה רמון לא הגיעו ללימודים היום. מורי בית הספר הגיעו לכיתות ריקות ושוממות. וזו רק ההתחלה!

בית הספר הצומח רונה רמון הפך בין רגע לבית רוחות רפאים מבטון, חיציו בנוי חיציו תלוי בן ייאוש לתקווה כי הבנייה בו לא הסתיימה. שנה וחצי שתלמידי בית הספר רונה רמון סובלים, מיואשים, ממודרים , מרגישים ששכחו אותם ואין באמת מי שידאג להם. הפער הלימודי מתקופת הקורונה הולך וגדל עד לממדים שאין כמעט אפשרות טכנית לצמצמו. שנה וחצי שבית הספר פתוח ללימודים אבל אין בו באמת לימודים. אחרי תקופה של קורונה, אחרי אינספור הבטחות, שום דבר לא באמת השתנה.

לדברי ההורים, "להלן חלק מהקשיים אותם חווים תלמידי בית הספר: אלימות מילולית, אלימות פיזית, חרמות, התעמרות מתלמידים אחרים, שירותי תלמידים ללא דלתות ותלמידות שמתאפקות עד הגעתן הביתה, כלים סניטרים הרוסים, אין ניקיון בסוף היום, פחי האשפה בכיתות מלאים. אין סבון ואין נייר טואלט, אין מגרש כדורגל שלא לדבר על מגרש משחקים, סכנה בטיחותית אדירה בכניסה, אין מעברי חציה, אין הסדרי תנועה, תלמידים הולכם בבוץ מדכי אל בכי עד הגעה לבית הספר, אין תשתיות. ובאמת … שזה על קצה המזלג.

בל נשכח, מדובר בבית ספר יסודי צומח, י-ס-ו-ד-י! רונה רמון חווה משבר עמוק שיוצר מחנות בן צוות החינוך, מצב אשר משפיע באופן ישיר על התלמידים, על הילדים שלנו". ההורים מבהירים כי "התלמידים לא חלק מהמאבק. הילדים שלנו סובלים, הילדים שלנו צריכים להתמודד עם קשיים שלא קשורים אליהם, תלמידי בית הספר, הילדים שלנו!!! הם דור העתיד של העיר רמלה, הם היזמים הצעירים שעוד יצעידו את העיר, את מדינת ישראל אם לא את כל העולם קדימה. אנו קוראים לכולם לקחת חלק פעיל במאבק שלנו, כי רק ביחד נצליח להציל את הילדים שלנו".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פייסבוק

דילוג לתוכן