מבזקים
בגלל סכסוך משפחתי: תלמיד מרמלה נשא אקדח בילקוט לבית הספר תאונת קורקינט בקריית מלאכי: בן 16 נפצע בינוני לא נחים לרגע: הגמלאים של קריית אונו יצאו ליום שכולו תנועה מעשרה בתי ספר לבמה אחת: הצלילים שמילאו את ראש העין 100 מיליון ש״ח והשכונה החדשה של קריית עקרון יוצאת לדרך 13 ק״מ ומנהרה ענקית: הפרויקט שאמור לשנות את הנגב אחרי חצי יובל של נוסעים: התחנה הישנה באילת יורדת מהנוף לא רק מעצר חשודים: העובד בקריית גת הוכר כקורבן עבדות “ידעתי שזה יהיה אוויר לנשימה”: המועדון ששינה חיים לנערות הפסטיבל הכי צבעוני של הקיץ חוזר להרצליה מעצר ברמת אביב ג׳: החשד לשיטת ההתפרצות לדירות של עבריינים מלוד ונדליזם בבית"ר עילית: נערים חשודים בפגיעה בתחבורה ציבורית פי 2.2 מהממוצע הארצי: בית שמש מקימה מרכז רווחה חדש הצ׳יפסר עלה באש: שריפה במסעדה ברחוב הרצל בגן יבנה אור יהודה מקדמת בריאות: הסדנה שמתחילה מהצלחת מלונית ברחוב קרליבך נסגרה ל – 30 יום: זה החשד של המשטרה שריפה במקלט בבניין באשדוד: קורקינט חשמלי היה מוקד האש מהנגב המערבי יוצאת מהפכה שקטה של צרכנות, קהילה ותקווה הילדים שצריכים שכולנו נשים לב: הקמפיין החדש של יבנה על רקע ההסתה והמלחמה: מצעד הגאווה חוזר לירושלים

רעידת אדמה בעוצמה של 4.4 הורגשה ברחובות ורמלה – תושבים מדווחים: "כל הרהיטים זזו, המיטה רעדה"

תושבים ברחובות וברמלה מדווחים הערב (רביעי) כי חשו את רעידת האדמה שהתרחשה בסביבות השעה שמונה, ולאחר מכן התבררה כי עוצמתה בסולם 4.4. "כל הרהיטים זזו, המיטה רעדה, הילדים נבהלו מאוד", סיפרה תושבת שכונת המדע. תושבים נוספים בשכונה הממוקמת במזרח רחובות דיווחו למערכת חדשות אפס שמונה כי הרגישו את הרעידה בעוצמה גבוהה.

לפי המכון הגיאופיסי, הרעש פקד את ישראל בשעה 19:53. מוקד הרעש היה 200 קילומטרים מערבית לחופי ישראל. קובי, תושב רחובות, סיפר ל-YNET: "הרגשתי שכל הבית רועד, והתקשרתי לנכדים שלי לוודא שהכול בסדר. מההתחלה חשבתי שזה רעידת אדמה, לא נכנסתי לממ"ד כי אין לי כזה בדירה, אחרי שתיים-שלוש שניות זה עבר".

במהלך היום הועבר מסרון לפיו גדול הדור, הרב חיים קנייבסקי שליט"א, מזהיר מפני אסון שחלילה יכול לקרות בכל ישובי הארץ, עקב תחרות האירווזיון הנוראית, שתגרום לחילולי שבת גדולים וחילול השם בשבת הקרובה ל"ע. "בשבת הקרובה, נקבל על עצמנו להכניס שבת 10 דקות מוקדם יותר, ומי שיכולה תרבה בתפילה, קריאת תהילים ולימוד הלכות שבת ובע"ה נזכה להגדיל שם שמיים ולבטל גזרות רעות ולהחיש גאולתינו", נכתב במסרון. הערב אמרה תושבת העיר: "והמכה לא איחרה להגיע – ולראייה רעידת האדמה". ראוי לציין כי לא ידוע על נפגעים ברכוש או בנפש בעקבות רעידת האדמה הזו.

 

דילוג לתוכן