מבזקים
דיווח: הושג הסכם בין ארה"ב לאיראן כולל הפסקת אש בלבנון; טראמפ טוען שנתניהו תומך במתווה דריכות שיא: כוננות גבוהה בישראל לקראת אפשרות לשיגורים מאיראן מרכז רצועת עזה: מחבל חוסל, שניים נוספים נפגעו ואחד נעצר לאחר היתקלות עם לוחמי סיירת חרוב איראן מאיימת, טיסות בוטלו והמרחב האווירי באיראן נסגר: תמונת המצב המלאה ברסלר בתל אביב: "אסור לחזור על הטעות שעשינו אחרי ממשלת השינוי" לוחמי האש חילצו לכוד משריפה במחסן בקומה מינוס 1 בבניין באילת עדכון מיוחד: שינוי במדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף; גם ההופעות של עומר אדם ואייל גולן בוטלו נוער רחובות יוזם ומנצח את האלימות: כ-100 תלמידים פיתחו מיזמי חדשנות בהאקתון עירוני תערוכה חדשה בגבעתיים תתרום את כל ההכנסות לשורדי השואה ירושלים בפסגה, ואיפה רחובות ואשדוד נמצאות? אלה הערים שמובילות את תרומות הדם בישראל כתב אישום חמור בירושלים: עובד מלון ניצל קטינה שפונתה בעקבות מלחמה – וביצע בה עבירות מין מרדף באשקלון: כך סוכלה גניבת רכב בצומת סילבר – חשוד אחד נעצר, השני נמלט לראשונה: טיפולי NLP יוצעו במרפאת 'מכבי טבעי' בבאר שבע לראשונה בישראל: נשיא המדינה אירח את נשיא סומלילנד בבית הנשיא מבצע רחב ברהט: 12 שוהים בלתי חוקיים נעצרו בסוף השבוע תערוכת אמנות רחוב של תלמידי תיכון בקריית אונו מציפה את הסוגיות שמעסיקות את בני הנוער כתב אישום חמור: ירי לעבר רכב בלב תל אביב – הנאשמים מאור יהודה נתפסו במלון יוקרתי אקדח גלוק, אפודים קרמיים ואמצעי הסוואה: המשטרה חשפה מצבור אמצעי לחימה ברמלה "אם כל אחד ייקח איתו משהו אחד מיוסי – הוא יגיע רחוק": תוכנית המנהיגות לזכר לוחם השב"כ שנפל ב-7 באוקטובר הגיעה לסיומה חושבים שאתם לא יכולים לחסוך? הרצאה ברחובות מבטיחה: כך תשאירו לפחות 2,500 שקל בחודש בכיס

שדרות על המפה: מנהלת תקומה קובעת את ביתה בלב העיר

הצהרת כוונות בשדרות: מנהלת תקומה עזבה את המשרדים הזמניים וחנכה השבוע את משרדי הקבע שלה בעיר. ראש העיר, אלון דוידי: "אתם חלק בלתי נפרד מאיתנו". המעבר צפוי לחזק את הכלכלה המקומית ולהאיץ את תהליכי הפיתוח בעיר

ציון דרך היסטורי לעיר שדרות: מנהלת תקומה, הגוף הממשלתי האחראי על שיקום העוטף, חנכה השבוע את משרדי הקבע שלה בלב העיר. המעבר מהמשרדים הזמניים בשורק אל תוך העיר שדרות אינו רק צעד לוגיסטי, אלא אמירה נחרצת על עתידה של העיר כבירת החבל.

בטקס חגיגי שנערך בעיר, הדגישו השר זאב אלקין וראש המנהלת אביעד פרידמן כי הבחירה בשדרות נועדה לחזק את הקשר הבלתי אמצעי עם התושבים ולהבטיח שהשיקום יתבצע מתוך העיר עצמה.

ראש העיר שדרות, אלון דוידי, בירך בהתרגשות על המעבר וציין כי נוכחות המנהלת בעיר היא חלק מתנופת פיתוח אדירה. בסמוך למשרדי המנהלת החדשים מתוכננים לקום קמפוס טכנולוגיה ומו"פ בהשקעה של 150 מיליון שקל, מרכז מוזיקה חדיש והיכל תרבות. "אני רואה את העבודה הקשה שלכם יום-יום. תודה רבה לכם, אנחנו אוהבים אתכם", אמר דוידי לאנשי המנהלת.

מעבר למשמעות הסמלית, הגעתם של עשרות עובדי המנהלת לשדרות צפויה לתרום ישירות לעסקים המקומיים, למעגלי התעסוקה ולחיוניות של מרכז העיר. המנהלת הציבה לעצמה יעד שאפתני במיוחד עבור החבל כולו, שבו שדרות מהווה ציר מרכזי: הכפלת מספר התושבים עד שנת 2033.

אביעד פרידמן, ראש מנהלת תקומה: "הבחירה לחנוך את משרדי הקבע שלנו בשדרות היא הצהרה ברורה של מחויבות לקהילה. אנחנו כאן כדי להיות קרובים אליכם, קשובים לצרכי השטח ולפעול יחד לצמיחה מחודשת".

הנוכחות הקבועה של המנהלת בשדרות תאפשר לרשות המקומית עבודה רציפה ומהירה יותר מול גורמי הממשלה, תוך קידום פרויקטים של בינוי, תשתיות וחינוך שיהפכו את שדרות לעיר מובילה וחדשנית בשנים הקרובות.


◼️ חדשות שדרות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עומר מסינגר

דילוג לתוכן