מבזקים
מאלימות במסדרון לבמה בהיכל התרבות: המסר שביקשו תלמידי אשקלון להעביר למבוגרים אפרוח בקולטן ובז על משאית: שני חילוצים קטנים שהפכו לרגע מרגש בבת ים לא עוד קונצרט ולא עוד מופע מועדון: החיבור החדש שמתחיל בגריי יהוד אחרי הימים הארוכים מחוץ לבית: רמלה אמרה תודה למילואימניקים עם ערב של צחוק טרגדיה ביבנה: בן 43 נמצא ללא רוח חיים בביתו סריקות, גניבה והברחה לקו התפר: כך עבדה חוליית הרכבים שנעצרה ליד כפר סבא תאונת העבודה בשער שומרון הסתיימה באסון: פועל כבן 30 נהרג במקום מרדף, רכב גנוב וקטין שנעצר: כך סוכל ניסיון גניבת כלי רכב באשדוד שוהים בלתי חוקיים הסתתרו בתעלת ביוב: מבצע אכיפה חשף חשדות חמורים באתרי בנייה בבאר שבע דרמה באתר עבודה בשער שומרון: פועל כבן 30 מחוסר הכרה לאחר שנפגע מחפץ כבד לא רק בייביסיטר: קריית מלאכי משנה את כללי המשחק של הקיץ לילדי העיר יותר מ – 3.3 מיליארד שקל: פסיקה דרמטית בירושלים נגד חמאס בעקבות מתקפת 7 באוקטובר יום אחרי החנוכה: כיכר עופרים החדשה בבית אריה כבר משנה את התנועה באזור גלי עטרי קיבלה את מגן הזהב של הקהילה הגאה: “למדתי מכם אומץ מהו” תלמידי יבנה יצאו מהכיתה ונכנסו לעולם המדע האמיתי קטטה בבית קפה באשדוד לא דווחה למשטרה – העסק נסגר בצו מנהלי אשדוד: הולך רגל נפגע מאוטובוס ופונה במצב בינוני ליבו נעצר בבית – וחזר לפעום: בן 76 מנתיבות ניצל בזכות תגובה מהירה של כונני החירום לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב

שוב ירי על הדרום? החמאס מאיים לקראת מצעד הדגלים שמתוכנן למחר

על רקע תחילת כהונתו של בנט כראש ממשלה  – חמאס מאיימים בהסלמה: אם לא יהיה שינוי של הרגע האחרון שעליו יכולים להחליט המפכ"ל קובי שבתאי והשר הנכנס לביטחון הפנים עמר בר-לב, מצעד הדגלים בירושלים יתקיים מחר (שלישי) בעיר העתיקה וצפוי להיכנס אל הכותל המערבי ולעבור דרך הרובע המוסלמי והרובע היהודי, בליווי הרקדה המונית עם דגלי ישראל. בארגון הטרור חמאס לא מתאפקים וכבר הבוקר שיגרו איומים, שלפיהם קיום הצעדה המתוכננת יביא ל"פיצוץ המצב", וקוראים לקיום יום זעם מחר בגדה, ברצועת עזה ובמזרח ירושלים.

 

ל פי הדיווח בעיתון הלבנוני אל-אחב'אר, בחמאס העבירו מסר לישראל באמצעות מצרים והאו"ם, שלפיו יש לבטל את מצעד הדגלים שמתוכנן למחר, שכן קיומו בתוואי הנוכחי ובפרט המעבר דרך שער שכם והעלייה להר הבית – יביאו לתגובה חריפה. הפלגים בעזה הדגישו כי "החזרה לירי רקטי ניצבת על השולחן בעקבות חזרת האויב לעימות הקודם".

"התגובה לא תהיה שונה מהתגובה בחודש שעבר", הדגישו הגורמים בדיווח של העיתון הלבנוני והעבירו את המסר לראש המודיעין המצרי עבאס כאמל. בתוך כך, הגורמים הפלסטינים ציינו כי יחידת המערך הרקטי נמצאת בכוננות לשיגור רקטות לעבר הערים המרכזיות בישראל. "ביום שלישי המציאות תהיה שונה אם ישראל תחליט לקיים את הצעדה".

בתוך כך, חמאס, פת"ח והפלגים הלאומיים והאסלאמיים קוראים לקיים מחר יום זעם בגדה, בעזה ובמזרח ירושלים – לנוכח קיום מצעד הדגלים.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן