תלונת שווא או עניין של זמן עד שיתרחש כאן שוב אסון? תושב רחוב בר כוכבא שבמרכז העיר אחז בסכין ואיים על אישתו כי ירצח אותה לאחר שהשוטרים הגיעו אל ביתם, התגלה בנוסף רכוש גנוב: סמים מסוג "נייס גאי" ואבקת שריפת תחמושת.
סנגורה של החשוד שאלה את נציג המשטרה האם הם מודעים לכך שהחשוד התקין מצלמות בביתו כדי למנוע מצבים כאלה, כיוון שהמתלוננת כל הזמן הייתה מאיימת שהיא תלין עליו תלונות שווא ונציג המשטרה השיבכ הדברים ידועים לו.
השופט דרור קלייטמן לא התרשם מהסיפור וקבע לשחרר את החשוד, בן ה35, בערבות כספית ובתנאי הרחקה בין השאר מאחר והוא ללא עבר פלילי ובתנאי מעצר בית בפיקוח הוריו בגן יבנה.
גולשים יקרים, לקבלת החדשות בזמן אמת, הנכם מוזמנים להוריד בחינם את האפליקציה של "רחובות היום" מחנות ההורדות שבסמארטפון שלכם.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








