מתי הורים יבינו שילדים חולים מאומתים או חשודים שחולים בנגיף לא שולחים למוסד החינוך???
היום (רביעי) נודע על מקרה נוסף בו אם חצופה מכרמי גת שלחה את בתה לגן למרות שידעה שהילדה עשתה אתמול בדיקת קורונה ואמורה הייתה להיות בבידוד.
"אתם חייבים לאסוף את הילדים שלכם מהגן" נשלחה הודעה מגן מיתר, "הגן שלנן נכנס לבידוד נוסף!! היום הגיעה לגן ילדה מאומתת שככל הנראה עברה בדיקת קורונה אתמול וההורים שלחו אותה היום רגיל!!! כנראה שהתשובה החיובית התקבלה בשעה האחרונה וההורים אספו את הילדה מהגן. אבל לצערי אנחנו צריכים להכנס לבידוד החל מהיום!!! כל כך כואב לי על הילדים שצמאים לשגרה והנה היינו צריכים לחזור לשגרה מלאה ביום שני ושוב הולכים לשבת איתם בבית".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








