גולשי חדשות 08 באילת עדכנו את מערכת האתר אודות הדי פיצוץ שנשמעו בשכונת 'שחמון' בעיר. ככל שידוע, מספר תושבים אף הגדילו לעשות והתקשרו למשטרת אילת בכדי לבדוק במה מדובר. "עד לרגע זה לא ברור לנו המקור להדי הפיצוצים אבל השכנים טוענים שכנראה בני נוער הפעילו סט", נאמר.
בשיחה עם דוברות המשטרה הוברר כי המקור לרעשי הנפץ והדי הפיצוץ – בזיקוקי דינור שהופעלו בשמי הארץ ותו לא.
בעניין אחר, אתמול, בשעות הלילה, ערכה יחידת השיטור הימי של משטרת מרחב אילת תרגיל המדמה הברחת אמצעי לחימה ונשק ע"י ספינת מסחר – לכתבה המלאה לחצו כאן
אירוע חריג נרשם הערב בדרום הארץ – כך לפי דובר צה"ל – כאשר כטמ״ם (כלי טיס מאויש מרחוק) צה"ל נפל לפני זמן קצר. כוחות הוקפצו למקום על מנת לפנות את הכלי. אין נפגעים, האירוע יתוחקר. מפקד חיל האוויר, האלוף תומר בר, הנחה כי סוג הכטמ״ם שהתרסק יקורקע עד תום תחקיר האירוע.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








