מבזקים
הותר לפרסום שמו של חלל צה"ל שנפל בקרב בלבנון: סמל אביעד אלחנן וולנסקי פיקוד העורף: מדיניות ההתגוננות הנוכחית הוארכה עד מוצאי שבת נס בתל אביב: חובש איחוד הצלה הזריק אפיפן והציל את חייו של גבר שפיתח אלרגיה חריפה סגירת מעגל בשכם: לוחמי הימ״מ עצרו מחבל חמאס שהסתתר מאז 2008 דרמה בערבה: כוחות גדולים פועלים לחילוץ 12 עובדים זרים שנסחפו בשיטפון עדכון חסימות בדרום: כבישים 40 ו-31 נפתחו; כביש 90 וגשר צאלים עדיין סגורים טרגדיה בנהריה: רוכב אופניים נהרג מפגיעה ישירה; עשרות נפגעים בזירה פתח תקווה: רוכב קורקינט חשמלי נפצע בתאונה עצמית ברחוב ארלוזרוב רגע של שחרור: סדנאות היפ-הופ לילדי גן יבנה במרחבים מוגנים מתרחבת הלחימה בצפון: אוגדה 162 נכנסה לדרום לבנון חוזרים לשלם: האכיפה בכחול-לבן בתל אביב מתחדשת רחפן עמוס אקדחים והימלטות דרמטית: כתב אישום נגד שני צעירים מהדרום בין אזעקה לאפיית מצות: כך נערכים בירושלים לפסח אילת בכוננות שיא לקראת פסח: חופים נסגרים, הגבלות התקהלות והיערכות רחבה בת-ים לקראת פסח: פינוי אשפה מוגבר ואיסור על הוצאת גזם גם בין אזעקות: כך תל אביב שומרת על התרבות חיה – ומגייסת אמנים לחירום קריית אונו: פיקוד העורף מסביר את פערי ההתרעות – "מערכת חכמה שמתעדכנת בזמן אמת" הממשלה מתקנת את מתווה הסיוע: יותר כסף לרשויות שנפגעו במבצע 41 עצורים ו־30 כלי נשק: מבצע נרחב נגד הפשיעה ברמלה ולוד אופקים: חשוד בסחר בקוקאין נעצר בכניסה לעיר בפעילות סמויה

שני חילוצי תינוקות בשלוש שעות בנתיבות

בשעות האחרונות ננעלו שני תינוקות ברכבים בנתיבות. בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב ושלא לתת אותו בידי הילדים • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.

בשעות האחרונות ננעלו שני תינוקות ברכבים בנתיבות.

הקריאה הראשונה התקבלה בשעה 13:03 במוקד ידידים אודות תינוק כבן שנה, שננעל בשגגה ברכב לעיני אמו, ברחוב הרב אבוחצירא בנתיבות.

נתנאל צונץ, מוקדן ידידים שענה לשיחה, הזעיק מתנדבים למקום. אלעד מאיר – מנהל מחוז דרום, יחד עם אלעזר מור יוסף, ישראל מאיר דוד, שניאור זלמן מור יוסף וחננאל חן, מתנדבי סניף נתיבות, נענו לקריאה, הגיעו במהירות למקום, ובאמצעות הציוד הייעודי שברשותם, חילצו את התינוק בשלום, ללא גרימת נזק לרכב.

אלעד מספר על החילוץ הראשון: "הייתי באמצע סיור תדריך בעבודה כשנכנס האירוע. נסעתי מיד למקום וכשהגעתי אלעזר כבר עבד על דלת הנהג. ניגשתי לדלת השניה ובתוך חצי דקה הרכב נפתח. מדובר על ילד כבן שנה, שקיבל מפתח מהאמא על מנת להרגיע אותו, שיחק במפתח ונעל את עצמו. האמא הודתה לנו מאוד, בירכה אותנו בשלל ברכות, ושמחה שיש על מי לסמוך."

כעבור כשלוש שעות, בשעה 16:06, התקבלה קריאה נוספת בעיר, על תינוקת כבת שנתיים שננעלה בשגגה לעיני אמה ברחוב קטיף.

לקריאה שהתקבלה על ידי ניקול גולן, מוקדנית ידידים מפרויקט מעורבות חברתית, נענו מתנדבי סניף נתיבות, אריאל מאיר, אלחנן עזרא, וישראל מאיר דוד, שלקח חלק אף בחילוץ הראשון. גם במקרה זה חילצו המתנדבים את התינוקת בשלום עם ערכת הפתיחה שברשותם, ללא כל נזק לרכב.

אלחנן מספר על החילוץ השני: "התינוקת החזיקה את המפתח ביד ושהאמא סגרה את הדלת ננעל הרכב. מזג האוויר ברוך השם היה נעים. יצאתי מהבית מרחק של דקה מהמקום, באתי וחילצתי עם המתנדבים הנוספים. זו לא פעם ראשונה של חילוץ שלי אבל כל פעם התחושה מספקת מחדש, להביא להורים את הילד. האמא הודתה לנו מאוד והתרגשה מהחילוץ המהיר."

בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב ושלא לתת אותו בידי הילדים • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.

◼️ לקבוצת חדשות נתיבות בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ידידים

דילוג לתוכן