שני תושבי ירושלים נעצרו בחשד לתקיפת בני משפחה ושוטרים

משטרת ישראל מצהירה כי תמשיך להיאבק בעבירות אלימות בכלל, ובאלימות במשפחה בפרט, ללא פשרות, תוך איתור המעורבים ומיצוי הדין עמם.

שוטרי מחוז ירושלים עצרו במהלך סוף השבוע שני תושבי העיר, לאחר שעל פי החשד תקפו באלימות בני משפחה ובשני מקרים נפרדים גם את השוטרים שהגיעו לטפל באירועים. מעצרם של השניים הוארך על ידי בית המשפט.

במקרה הראשון, שהתרחש בצפון ירושלים, התקבל דיווח על אירוע אלימות בבית. עם הגעת שוטרי תחנת שלם למקום, אותר בנה של הקורבן, החשוד בתקיפה. במהלך עיכובו, תקף החשוד את השוטרים תוך שאמר להם "אני ארצח אתכם", התפרע וגרם נזק בביתו. בשלב מסוים, אף ירק בפניו של שוטר. החשוד, צעיר תושב שכונת הגבעה הצרפתית, נעצר והועבר לחקירה. מעצרו הוארך עד ליום 14.7.25 לצורך מיצוי החקירה.

במקרה נוסף שאירע אף הוא בצפון העיר, התקבל דיווח על תושב שתקף את זוגתו לאחר ויכוח. כוחות משטרה מתחנת שפט הוזעקו למקום והחלו באיסוף עדויות. בשלב זה, החשוד סירב לעיכובו לתחנת המשטרה, והשוטרים נאלצו להשתמש בכוח כדי לעצרו. במהלך ההתנגדות, נשך החשוד את אחד השוטרים בידו. החשוד, תושב פסגת זאב בשנות ה-50 לחייו, נעצר והועבר לחקירה. מעצרו הוארך עד ליום 15.7.25.

משטרת ישראל מצהירה כי תמשיך להיאבק בעבירות אלימות בכלל, ובאלימות במשפחה בפרט, ללא פשרות, תוך איתור המעורבים ומיצוי הדין עמם.

 

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן