שר הביטחון ישראל כ"ץ באיום חסר תקדים: "נעים קאסם הוא מעכשיו מטרה מסומנת לסיכול"

לאחר מטחי הירי הכבדים, שר הביטחון מבהיר כי ישראל לא תחזור לכללי המשחק הקודמים; נתניהו וכ"ץ הנחו את צה"ל לרסק את משטר הטרור האיראני במסגרת מבצע "שאגת הארי".

לאחר מטחי הירי הכבדים, שר הביטחון מבהיר כי ישראל לא תחזור לכללי המשחק הקודמים; נתניהו וכ"ץ הנחו את צה"ל לרסק את משטר הטרור האיראני במסגרת מבצע "שאגת הארי".

שר הביטחון ישראל כ"ץ מפרסם הבוקר הצהרה לוחמנית ומבהיר כי ארגון הטרור חיזבאללה ישלם מחיר כבד על הירי לעבר ישראל. לדבריו, מזכ"ל החיזבאללה נעים קאסם, שקיבל את ההחלטה על הירי בלחץ איראן, הפך מעתה למטרה מסומנת לסיכול. השר כ"ץ הוסיף כי מי שבוחר ללכת בדרכו של חמינאי ימצא את עצמו במהרה יחד איתו במעמקי הגיהינום, לצד שאר מסוכלי ציר הרשע. שר הביטחון הדגיש כי ישראל לא תחזור לכללי הירי שהיו נהוגים לפני ה-7 באוקטובר, וכי מערכת הביטחון תגן על תושבי הצפון וכלל אזרחי המדינה במלוא העוצמה.

במסגרת מבצע "שאגת הארי", הנחו ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון כ"ץ את צה"ל לפעול בעוצמה נגד חיזבאללה, תוך התמקדות במטרה העיקרית: ריסוק והכרעת משטר הטרור האיראני וסיכול יכולותיו. השר ציין כי הפעילות נועדה להסיר את האיומים מעל מדינת ישראל ובמקביל לאפשר לאזרחי איראן להתקומם נגד המשטר ולהפילו. לדברי שר הביטחון, המערכה הנוכחית היא שלב קריטי בשינוי המציאות הביטחונית באזור.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן