ראש עיריית נתניה, אבי סלמה, אירח היום (שלישי) את שר הביטחון ישראל כץ בחמ"ל העירוני, במטרה להתרשם מקרוב ממוכנות העיר למצב חירום.
במהלך הביקור הציגו הצוותים המקצועיים של העירייה את פעילותם סביב השעון בתחומי הביטחון והרווחה. השר כץ התרשם מהחוסן העירוני והדגיש כי מוכנות העיר היא חלק בלתי נפרד מניצחון המדינה במערכה מול איראן.
סלמה ציין כי העורף בנתניה איתן ומאוחד, והוסיף: "אנו עושים ונמשיך לעשות הכל כדי להעניק לכוחות הביטחון את הגיבוי המלא שהם צריכים בחזית. תודה עמוקה לחיילי צה"ל ולכוחות הביטחון הפועלים יום ולילה למען הגנתנו".
העירייה מתחייבת להמשיך לפעול בנחישות ובשיתוף פעולה מלא כדי להבטיח את שלומם וביטחונם של תושבי נתניה.
◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








