מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

שרים ביבנה 3: חגיגת זמר ישראלי עם אסף אמדורסקי והרכבים זוכי מדליות זהב

שיאו של הפסטיבל יהיה המופע "אני גיטרה" של אסף אמדורסקי – מחווה אינטימית ומרגשת לשיריו של אביו, בני אמדורסקי – מהמוזיקאים הגדולים בזמר העברי.

יבנה ממשיכה לבסס את מעמדה כעיר של תרבות, מוזיקה וקהילה עם חזרתו של אחד האירועים המרגשים ביותר בלוח השנה העירוני – "שרים ביבנה". זו השנה השלישית בה מתקיים הפסטיבל, שייערך ביום שני, 26.5.2025, בשלושה מוקדים ברחבי העיר, ויציע חגיגה מוזיקלית עשירה, מגוונת ומלאת נשמה.

האירוע, ביוזמת עיריית יבנה ובתמיכתו של ראש העיר רועי גבאי, מתקיים בשיתוף רשת המרכזים הקהילתיים ועמותת מיל"ה – המרכז הישראלי למקהלות וחבורות זמר. היוזמה, שנולדה לפני שלוש שנים ביוזמתה של תושבת העיר חנהל'ה בן-בצלאל, הפכה למסורת של חיבור קולות, לבבות וקהילות.

שיאו של הפסטיבל יהיה המופע "אני גיטרה" של אסף אמדורסקי – מחווה אינטימית ומרגשת לשיריו של אביו, בני אמדורסקי – מהמוזיקאים הגדולים בזמר העברי.

בין ההרכבים המשתתפים: "אצל כרמלה בחצר", "נס-קולית", "הרחובותים", "קולוט", "קול האילנות", "השקמים", "השקד", "האנסמבל של ג׳יני", "אביחיל", "קול אנד סול", וכן חבורת "רמות" יבנה בניצוחה של תמי כספי-אשל, המשמשת גם כמנהלת המוזיקלית של האירוע.

לאורך היום יתקיימו סדנאות וכיתות אמן עם אמנים ומנטורים, בהם יסמין גמליאל והבמאית גלי מטה-לוי גולן, לצד מופעים אינטימיים וסיורים פתוחים בעיר.

האירוע המרכזי ייערך בהיכל התרבות בשעה 20:30, כרטיסים אחרונים באתר היכל התרבות.

 הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יבנה

דילוג לתוכן