מבזקים
תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים" תאונה קשה ברובע ד' באשדוד: רוכב אופנוע הובהל לאסותא נס באריאל: רסיס חדר גג של בית מגורים – הדיירים ניצלו בתוך הממ"ד שבת שלום: זמני כניסת ויציאת שבת פרשת "ויקהל" (13-14 במרץ 2026) פרשת ויקהל עם הסיפור לשבת | הכל זה מלמעלה… דונלד טראמפ באיום חסר תקדים: "חכו ותראו מה יקרה לחלאות האלה היום" רמלה: שגריר האיחוד האירופי תרם דם בקריית מד״א לאות סולידריות מבצע "שאגת הארי": קרוב ל-3,000 פצועים פונו לבתי החולים מתחילת הלחימה סכסוך משפחות במזרח ירושלים הידרדר לירי – שני חשודים נעצרו צעיר מירושלים יואשם בהפצת תמונות אינטימיות ובאיומי רצח על הוריו כתב אישום בבאר שבע: תקף צוות רפואי ושלף נשק של עוזר רופא “חוד החנית של המחוז”: מפקד מחוז ירושלים הגיע ליס״מ בשומרון דורשים שינוי: “נטל השמירה חייב לעבור למדינה” הרצוג בפיקוד העורף: “האויב מנסה לטרף אותנו פסיכולוגית” מהלך היסטורי באגם הלאומי: הזרמת ענק של מים מותפלים לכנרת

תודה רבה | צפו: החטופים ששוחררו הודו לראש הממשלה בנימין נתניהו

נתניהו אמר לאחר המפגש עם החטופים: "זה יום מרגש מאין כמוהו. פגשתי עכשיו את אנדריי, את שלומי את אלמוג ואת נועה. אמרתי להם: ברוך שובכם הביתה. פגשתי את המשפחות שלהם שוב. רעייתי ואני נפגשתי איתם פעמים רבות אבל חיבקתי אותם"

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש לפני זמן קצר (שבת) עם החטופים אנדריי קוזולוב, שלומי זיו, אלמוג מאיר ג'אן ונועה ארגמני.

החטופים התרגשו מהמעמד, והודו לראש הממשלה על הפעולה האמיצה להשבתם.

צפו במפגש המרגש:

נתניהו אמר לאחר המפגש עם החטופים: "זה יום מרגש מאין כמוהו. פגשתי עכשיו את אנדריי, את שלומי את אלמוג ואת נועה. אמרתי להם: ברוך שובכם הביתה. פגשתי את המשפחות שלהם שוב. רעייתי ואני נפגשתי איתם פעמים רבות אבל חיבקתי אותם.

יעקב, אבא של נועה, חגג את היום הולדת שם ליד בתו שחזרה מהשבי והוא אמר 'קיבלתי את המתנה הכי טובה שאפשר לצפות לה'. אנדריי סיפר לי שהייתה לו מחברת בשבי וכל יום הוא היה כותב שורה אחת. הם אמרו לי שהם כאילו נולדו מחדש וזה מה שקרה. אני רוצה לחזור ולהבהיר – אנחנו נחזיר את כולם. גם עכשיו אנחנו עובדים על עוד החזרות עוד אפשרויות אנחנו נחזיר את כולם.

המבצע הזה הובא לפני לאישור סופי בחמישי בערב אני ידעתי שהוא מאוד מורכב ומאוד מסוכן ואני רוצה להגיד לכם שהמרחק בין כישלון להצלחה הוא כחוט השערה. ידעתי זאת אבל אישרתי אותו ללא היסוס כי אני סומך על צה"ל, השב"כ ומשטרת ישראל. אני סומך על הגיבורים הלוחמים של הימ"מ והשב"כ שהסתערו אל מול האש, חיסלו את המחבלים, שחררו את החטופים וכשאני שמעתי 'היהלום בידינו החטופים בידינו' הלב התרחב בגאווה אין קץ וברווחה. זה הצליח.

זה מבצע הירואי שירשם בתולדות הגבורה של עם ישראל, אבל הוא לא בא בלי מחיר. אני יודע שיש מבצעים שנרשמים בתולדות עמנו שנושאים גאווה ותהילה לדורות אבל הם כרוכים בכאב אישי נורא וגם היה הפעם בנפילת אחד מטובי בנינו פקד ארנון, קצין ימ"מ ז"ל.

אני יודע איזה כאב עובר על משפחתו ויודע גם שתהילת עולם קשורה בשם בזכרון יקירם שנפל. הוא וחבריו הגיבורים זקפו את קומת העם הם הוכיחו שלמדינת ישראל יש את הכח העוצמה והרצון להילחם במבקשי נפשנו, את התושייה והגבורה ושצה"ל יכול להגיע לכל מקום ואנחנו נחזיר את כל חטופינו בדרך זו או בדרך אחרת".

 

◼️ לקבוצת חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: לפי סעיף 27 א לחוק זכויות יוצרים

דילוג לתוכן