מבזקים
זעקה מהדרום: אלפים חתמו על עצומה להצלת בעלי חיים פצועים באתר "דודאים" – ויש גם תגובה תושב אשקלון ניסה לגנוב פקטים של סיגריות בשווי אלפי שקלים מתחנת דלק בצומת אשקלון תאונת אופנוע בכביש 443: רוכב נפצע בינוני לאחר שהחליק עוד אירוע ירי בבאר שבע: שני פצועים ברחוב הרצל מודיעין: בן 64 נפצע קשה לאחר שרכבו התנגש בעץ בשדרות החשמונאים תאונה בבית שמש: בן 16 נפצע לאחר שהחליק עם קורקינט חשמלי "אפס סובלנות לאלימות": נציגי הקבוצות בפתח תקווה בדרישה להרחקות לצמיתות ב"מלאבס ליג" כתב אישום באשקלון: תושב העיר נאשם בגניבת בושם מסניף סופר-פארם בקניון גירון סוף טוב ברמת גן: ארנקו של מילואימניק הוחזר תוך שעות ספורות דיירי מגדל יוקרה ברמת השרון נאבקים להשבת השומר בן ה-80 לתפקידו "לא נפקיר את חינוך ילדינו": מאבק הורי גן ספיר ברחובות נגד החלטת הסגירה "אל תשאירו ילדים מאחור": סערה במזכרת בתיה בעקבות הכוונה לסגור כיתת א' בבית ספר "קשת" תאונה ברמת גן: רכב התהפך על צידו ברחוב הקוממיות סוער בבלומפילד: 15 עצורים בדרבי התל אביבי; נתפסו אמצעי לחימה ופירוטכניקה דדי שמחי בדרך לכנסת: "נמאסתם עלינו, הקיצונים משני הצדדים מטרללים אותנו" משחק מסוכן בבאר יעקב: ילדים רצים בין מכוניות בכביש סואן נתניה: כתב אישום נגד צעיר מקדימה-צורן בגין החזקת עשרות גרמים של קנאביס מוזאונים בחינם ברחובות: יום של תרבות, מדע ואמנות לכל המשפחה פסטיבלים, מרוץ לילה ואבטחה מוגברת: הקיץ של פתח תקווה רחוב תל חי ברמלה ייחסם: מתחילות עבודות השיקוע

תושב אשקלון ניסה לגנוב פקטים של סיגריות בשווי אלפי שקלים מתחנת דלק בצומת אשקלון

כתב אישום הוגש בבית משפט השלום בקריית גת נגד מקסים מקטז' (46), בגין ניסיון גניבה והסגת גבול פלילית; על פי האישום, הוא נכנס למשרדי תחנת דלק בצומת אשקלון, פתח את הכספת וניסה להימלט עם השלל תוך שהוא מתחזה לספק.

ניסיון גניבה נועז בתחנת דלק הסתיים בכתב אישום: לשכת תביעות לכיש של משטרת ישראל הגישה בשבוע החולף כתב אישום נגד מקסים מקטז', תושב אשקלון יליד 1980, לאחר שנתפס "על חם" בניסיון לגנוב סיגריות מתחנת דלק בצומת אשקלון.

על פי עובדות כתב האישום, האירוע התרחש ב-31 במרץ 2026, סמוך לשעה 22:00. הנאשם הגיע לתחנה מצויד בתיק גב, נכנס למשרד המקום שבו ממוקמת הכספת, ופתח אותה. מהכספת נטל הנאשם ארבעה פקטים של סיגריות בשווי כולל של 1,825 שקלים.

כאשר יצא מהמשרד עם הסחורה, הוא עורר את חשדו של אחד העובדים. כשנשאל למעשיו, ניסה הנאשם להונות את העובד וטען כי הוא ספק שהגיע להזדכות על סחורה, ואף ניסה להתחמק בטענה שנכנס לשירותים. בירור מהיר מול הנהלת התחנה העלה כי מדובר במצג שווא וכי אין מדובר בספק מוכר.

הנאשם, שהבין כי נחשף, הכניס את הסיגריות לתיקו וניסה לעזוב את המקום במהירות תוך שהוא מתעלם מקריאות העובדים לעצור, עד שנעצר על ידי צוותי האבטחה במקום שזיהו את המתרחש.

בכתב האישום מיוחסות למקטז' עבירות של ניסיון גניבה והסגת גבול פלילית. התביעה כבר הודיעה כי לאור נסיבות המקרה, קיימת אפשרות שתעתור להטלת עונש מאסר בפועל במידה ויורשע.


◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן